Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Orhan abicim buralarda havalar sokağa çıkmayı bile yasaklar oldu. Güzel bir boşluk yaratmışsın kendine, sonuçta pişmanlık duymayacak derecede, Tebrikler afiyet olsun.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
murki yazdı:Orhan abicim buralarda havalar sokağa çıkmayı bile yasaklar oldu. Güzel bir boşluk yaratmışsın kendine, sonuçta pişmanlık duymayacak derecede, Tebrikler afiyet olsun.
Bizler hava sıcaklığı yönünden şanslıyız,hatta deniz suyu hala girilebilir sıcaklıkta.Teşekkür ederim Murat
Bornova - izmir
Yorumları: 935
Konuları: 55
Orhan abi maşallahın var, balıklar harika
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Basligi ilk gordugumde ,birileri icin hasret bitmis dedim

Konuyu okudugumda,devaminda baliklara bir baktim...
ne dusundugumu soyliyeyim..
bu baliklari afiyetle yersin Orhan abide..bunca cileden sonra..baliklara ozel bir masa olusturman lazim..bu nasil olur,ben bilemem...

abi bravo dogrusu...sert bir balikcilik olmus,nede olsa eski topraksin...

afiyet olsun..unutma dedigim gibi

rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
orhanekmekci yazdı:Nihat,denizi yakından görüpte çıkamamak dahada zor.Neyse bugün pasımı attım
Teşekkür ederim
LeVrEkCi yazdı:bilmemmi abi her sabah 8 km boğazı seyrederek hem kıyı hem tekne avcılarını seyrederek işe gidiyorum günde 3-4 kez 500 metre yürüyüp deniz kenarına iniyorum her akşam tekrar 8 km eve dönüyorum ve işin kötüsü ben her istedigimde imkan yaratıp balığa gidemiyorum yani durumum daha vahim 
sizmi haklisiniz..yoksa bizmi..
biz her gun deniz goremiyoruz....(bundan birazda olsun sikayetciydim)
fakat yukaridakieri okuduktan sonra..dogrusu mu,biraz teselli oldum galiba
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
Orhan abim böyle bir havada bundan iyisi canının sağlığı o kadar zahmete rağmen tavalık balığı yakalamışsın tebrikler
çapa ipini sarmak için ben bahçe hortumu sarmada kullanılan küçük plastikten mamül çıkrıklar var onlardan kullanıyorum çok kolay oluyor tavsiye ederim fiyatlarıda 25 tl civarında
bereketli avlar afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Bereketli olsun abi...Bu havalarda bundan iyisini bulmak zor...Eline emeğine sağlık...
Yorumları: 169
Konuları: 0
Orhan abi, sıkı bir mücadeleden sonra hedefe ulaşmışsın ellerine sağlık sanabahsettiğim 1100m' lik bankonun üzerine mi gittin c.tesi hava uygun bana ne zaman ugruyacaksın sana sürprizim var haberin olsun
Alper 26.11.1958
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
orhan abi uğraşlarının meyvesini almışsın taze taze tavalıklar çıkmış bereketli ve afiyet olsun

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.