Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
istavritciden çapariler
sayın balıkçımın eline emeğine sağlık Alkis çapariden başkada takımları var hepside el yapımı her balık için takım mevcuttur sayın balıkçımdaAffetAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:mehmet ali abinin çaparileri balık tutar arkadaşlar inşalah tuttugum balıklarıda raporlarım GulumseGulumseresimler oldugu kadar artık Seerf
raporlarını bekliyoruz nihat Alkis artık buralarda av bitti belki çok seyrek olur Hadiordanbundan sonra boğaz dan alcaz balık haberleriniAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bugün gidemedim daha dogrusu sahile inip baktım tek tük balık uğraşmadım hafta içi kalabalık yokken bakarım artık.
amcaoğlu mehmet ali abiyle telefonla konuştuk çok yorunmuş tatlı su avına gidiyormuş ilerisi için çok güzel ve bizleride ilgilendiren planları var eğer hayata geçirebilirse müthiş şeyler bizleri bekliyor GulumseSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:bugün gidemedim daha dogrusu sahile inip baktım tek tük balık uğraşmadım hafta içi kalabalık yokken bakarım artık.
amcaoğlu mehmet ali abiyle telefonla konuştuk çok yorunmuş tatlı su avına gidiyormuş ilerisi için çok güzel ve bizleride ilgilendiren planları var eğer hayata geçirebilirse müthiş şeyler bizleri bekliyor GulumseSeerf
Ne o yoksa Ordudan memnun kalmadı da gerimi geliyor, Marmaraya....Gulumse
Bul
vallahi değmez uğraşmaya,10 tane iğneyi o paraya satıyorlar,vallahide billahide bana çok ucuz geldi,hiç uğraşmaya değmez.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
murki yazdı:Ne o yoksa Ordudan memnun kalmadı da gerimi geliyor, Marmaraya....Gulumse
yok amcaoğlu eğer olursa bizler oraya safariye gideceğiz,benden bu kadar gerisi inşallah olursa o zaman kendisi açıklar Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:yok amcaoğlu eğer olursa bizler oraya safariye gideceğiz,benden bu kadar gerisi inşallah olursa o zaman kendisi açıklar Seerf
Aslında harika olur, pardon ya bizler derken? siteden bizlermi, özelden bizlermi. Ya farketmez öyle yada böyle, haberim olursa, çok ters bir durumda olmazsa beni var sayabilirsin.
Bul
Happy ya amca oğlu aslında ortada bişey yok sadece mehmet ali abiyle konuşurken bana somonlardan sazanlardan bahsetti bende abi antalya adrasandaki gibi oradada isteyenleri balıga getirsen falan diye konuşurken oda bana düşünüyorum bişeyler dedi konu o şekilde gelişti,
hele bir iyice oraya alışsında ilerki yıllarda ben güzel şeyler bekliyorum oralardan.
düşünsene çadırlarla gitmişiz yaylaya çıkmışız somon,sazan tutuyoruz yiyip içip 2-3 gün geçirim evlerimize dönüyoruz bundan ötesi varmı Gulumseşimdilik hayal gibi görünsede gerçekleşmesi an meselesi çünkü işin içinde sayın balıkçımız var WinkSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:Happy ya amca oğlu aslında ortada bişey yok sadece mehmet ali abiyle konuşurken bana somonlardan sazanlardan bahsetti bende abi antalya adrasandaki gibi oradada isteyenleri balıga getirsen falan diye konuşurken oda bana düşünüyorum bişeyler dedi konu o şekilde gelişti,
hele bir iyice oraya alışsında ilerki yıllarda ben güzel şeyler bekliyorum oralardan.
düşünsene çadırlarla gitmişiz yaylaya çıkmışız somon,sazan tutuyoruz yiyip içip 2-3 gün geçirim evlerimize dönüyoruz bundan ötesi varmı Gulumseşimdilik hayal gibi görünsede gerçekleşmesi an meselesi çünkü işin içinde sayın balıkçımız var WinkSeerf
Sazan hadi neyse de somon nereden çıktı ya. Oralarda somonda mı var? yoksa bu safari olayı Amerika falanmı? Gerçi hiç biri önemli değil oraların yaylası bile yeter, o bile olmasa Mehmet Ali abiyi görmek hepsinden güzel. Gulumse
Bul
amcaoğlu sen bi mehmet ali abiyle konuşsana bak neler anlatacak sonra bir daha konuşalım bu konuyu Gulumsesen benim hiç salladıgımı duydunmu bu güne kadar Seerfben duyduklarımı aynen yazdım gidip görmek tutup yemek lazım Seerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi