Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Orhan abi, muhteşem iş çıkarmışsınız

tebrik ederim.
Afiyet şeker olsun
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Tebrikler Orhan.Çok güzel av olmuş.Afiyet olsun

Rastgele..
Yorumları: 120
Konuları: 30
herkese çok teşekkür ederim. bundan sonra bizim meralar daha iyi av vercek diye tahmin ediyorum. lüfer kilitbahir limanından gider de soğandere yakalarız diye tahmin ediyorum.
çupralar madya ile yakalandı lüferler tırsi ile herkese bol avlar diliyorum.
Yorumları: 795
Konuları: 8
Havanın güzelliği ve Denizin bereketi.. Ve.. Mutlu son.. Harika görülüyorlar valla. Afiyet olsun..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Orhan süper bir av olmuş

,piknik olayları muhabbette şahane.bütün bü güzellikler hep sizinle olsun.balıklarda afiyet şeker olsun.
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
lüferci1907 yazdı:herkese çok teşekkür ederim. bundan sonra bizim meralar daha iyi av vercek diye tahmin ediyorum. lüfer kilitbahir limanından gider de soğandere yakalarız diye tahmin ediyorum.
çupralar madya ile yakalandı lüferler tırsi ile herkese bol avlar diliyorum.
Abi tırsi'yi özellikle mi seçiyorsunuz yoksa denk geldiği için mi kullandınız
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
orhan abi çok güzel bir av olmuş bereketli ve afiyet olsun mera ne tarafta kalıyor acaba bayramda gider bakarım belki
nedim abi soğandere diye bahsettiğin yermi senin ?
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,720
fish or die yazdı:orhan abi çok güzel bir av olmuş bereketli ve afiyet olsun mera ne tarafta kalıyor acaba bayramda gider bakarım belki 
nedim abi soğandere diye bahsettiğin yermi senin ?
Evet Murat'çım

Tam bir akvaryum ama şartlarının ve ulaşımın zorluğunu anlatmıştım
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 657
Konuları: 8
orhan abi güzel bir av olmuş ramazan bayramında eskişehirden çanakkkaleye balığa soğanlıdere tarafına gittik ama hava rüzgarlı ve akıntı çoktu olmadı sana rast gelsin
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN
Yorumları: 364
19-11-2009, 15:16
(Son Düzenleme: 19-11-2009, 15:19, Düzenleyen: uzman42.)
Maşallah ne güzel bir av omuş , emeklerinize sağlık valla fırsat olsa oralara gelmeyi düşünüyorum bu gidişle biraz zor olacak ama neyse nasip bakalım , tekrar tebrik ederim ...

..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..