Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üyeliğim
ares7417 yazdı:selam arkadaşlar sitenize yeni üye oldum inşallah benide aranıza kabul edersiniz avlarınızda cümleten bol şans dilerim gürel
hoş geldin gürelcim sefalar getirdin
Bul
Hoşgeldiniz
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Hoşgeldiniz Gürel bey,katılımınızın kalıcı ve daimi olması dileğiyle; keyifli paylaşımlar..
Bul
hoş geldiniz hoş bir yere geldinizAlkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sevgili amatör balıkçı arkadaşım aramıza hoşgeldiniz.Değerli forum ailemiz gürel beyle 2007 ve 2008 yıllarında kıyıdan çok kez balık avı yaptık kendisi çok hoş sohbet ve espirili birsidir.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
gürel bey aramıza hoşgeldiniz rastgele Alkis
Bul
Aranıza kabul edilmemden dolayı çok mutlu oldum inanın hoş geldin dileklerinize de ayrıca çok çok teşekkür ederim inşallah sohbetlerinizede katılırım ve sizlerden öğreneceğim bilgiler olabilir tabii zamanla benimde sizlerle paylaşacağım konular olacaktır muhakkak şimdilik sizlere avlarınızın bol ve bereketli geçmesi dileklerimle iyi akşamlar dilerim GÜREL
Bul
Selamlar arkadaşlar çoktandır siteye giripte mesajlarınıza bile cevap yazamadım cümleten özür dilerim. Üyeliğimle ilgili göndermiş olduğunuz kutlama mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Doğrusu bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum beni yanılttınız tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Benim balıkla ilgili pek fotoğrafım yok çünkü o dönemlerde onları görüntüleyebilecek bir cihazım yoktu o yüzden. İnşallah önümüzdeki sezon için paylaşabileceğim fotoğraflarım olur. Şimdilik işlerinizin başarılı günlerinizin hayırlı geçmesi dileklerimle HOŞÇAKALIN
[Resim: grnt272v.jpg]
Bul
ares7417 yazdı:Selamlar arkadaşlar çoktandır siteye giripte mesajlarınıza bile cevap yazamadım cümleten özür dilerim. Üyeliğimle ilgili göndermiş olduğunuz kutlama mesajlarınıza çok çok teşekkür ederim. Doğrusu bu kadar sıcak bir karşılama beklemiyordum beni yanılttınız tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. Benim balıkla ilgili pek fotoğrafım yok çünkü o dönemlerde onları görüntüleyebilecek bir cihazım yoktu o yüzden. İnşallah önümüzdeki sezon için paylaşabileceğim fotoğraflarım olur. Şimdilik işlerinizin başarılı günlerinizin hayırlı geçmesi dileklerimle HOŞÇAKALIN
Aramıza tekrar hoşgeldiniz, önümüzdeki sezon için şimdiden rastgele. hayır dileklerin için teşekkürler. Resim olmasada tecrübelerinden faydalanabilir sayın abicim. İyi paylaşımlar dileğiyle. Gulumse
Bul
arkadaşım tekrar ailemize hoşgeldin rast gele.Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi