Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lambuka avım
lambuka avında yaptıgım teknik öncelikle sürüyü arayıp bulmak olur
bunuda 10cm rapalam ile kıyıdan açıga dogru gdiderim ilk gelen balıgı kesinlikle tekneye almam.lambukalar tek gezmedikleri için hemen tek iyneli takımımı kursunsuz sardalyı
takıp atarım butlaka vede mutlaka oralarda gezinen lambukalar gelicektir ve seri sekilde av olucaklardır...yaptıgım ikinci taktik ise deniz derinligi yaklaşık 50 60 metre civarında
çapamı denize atarım.tekli kursunsuz iyneleri denize salar mümkün oldugunca sessiz ve avlandıgım yerde tek olmaya bakarım.nekadar sessiz nekadar sakin okadar güzel balık..
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bul
yılmaz harika balıklar..sadece akdenizde var sanırdım lambukalarıAlkis afiyet olsunBobo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
AlkisTebrıkler Yılmaz Bey cok guzel
cok guzel bır av yapmıssınız .

Saygılarımla,
Bul
rota yazdı:lambuka avında yaptıgım teknik öncelikle sürüyü arayıp bulmak olur
bunuda 10cm rapalam ile kıyıdan açıga dogru gdiderim ilk gelen balıgı kesinlikle tekneye almam.lambukalar tek gezmedikleri için hemen tek iyneli takımımı kursunsuz sardalyı
takıp atarım butlaka vede mutlaka oralarda gezinen lambukalar gelicektir ve seri sekilde av olucaklardır...yaptıgım ikinci taktik ise deniz derinligi yaklaşık 50 60 metre civarında
çapamı denize atarım.tekli kursunsuz iyneleri denize salar mümkün oldugunca sessiz ve avlandıgım yerde tek olmaya bakarım.nekadar sessiz nekadar sakin okadar güzel balık..
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Yılmaz ikinci taktiğinde 50 -60 m de tekli kurşunsuz iğnelere de sardalya mı takıyorsun?
Bul
ufuktan26 yazdı:Yılmaz ikinci taktiğinde 50 -60 m de tekli kurşunsuz iğnelere de sardalya mı takıyorsun?

Sardalyeye geliyor mu o balık Siyirdim Avını hiç bilmem ama herhalde yemler kolyos , uskumru , çinekop gibi bişey olsa gerek Smile
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Yılmaz kardeşim bu avı eylül ayında yapmış. bu günlerde bu imkan yok sanırım. avlanma tekniğini ise ya anlatmak istemiyor. Yada anlatamıyor. Bir gariplik var bence.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Yılmaz çok keyifli bir av olmuş. Bende Lambukanın sudan sıçrayışına bayılırım. Aslında o anları videoya alıp aktarmamız lazım.
Bul
mudanya yazdı:Yılmaz kardeşim bu avı eylül ayında yapmış. bu günlerde bu imkan yok sanırım. avlanma tekniğini ise ya anlatmak istemiyor. Yada anlatamıyor. Bir gariplik var bence.
Konu hafta içi veya hafta sonu avraporlarında değil zaten Faruk bey,arkadaşımız ''Deniz balıkları'ndan Lambuka '' konusuna birkaç katkıda bulunmuş,ve eski avlarından birinin fotolarını paylaşmış..
Gariplik neresinde ..[Resim: icon7.gif]
Bul
Mehmet bey gariplik avlanma zamında da değil avlan ma tekniğin demek istedim ben . Bu anlatım la siz böyle bir balık avlama fırsatı çıkar sa de yapacağınızı. ne kullana cağınızı anladığımızı zannetmiyorum.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
Umarım Yılmaz arkadaşımız online olduğunda konusuna göz atar da av tekniklerini biraz daha açar..
Rastgele..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi