Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orhanekmekci yazdı:Benim avlakta sığlık çok az bu nedenle turumun birini kıyıya yakın dönüşünü açıktan yapıyorum,kıyıdan yaptığım rapalanın veya silikonun kendi dalması kadar açığa döndüğümde rapalanın bir tanesine ağırlık takıyorum( takım elimde hazır)bu sene burada rapalaya ile dolaşıp balık alan çok az hele bir arkadaşım sabahtan akşama inat etti teknesi büyük dizel motoruyla dört rapala ile dolaşıyor ancak org.hatırlarsanız eşek adasının orada harika balıklar yakaladı burada ondada bir şey yok.Değişik hız ve ağırlıkta denemelere devam.Teşekkür ederim
senin motorda dizel kadar ekonomik orhan abi eskileri bilirsin sabah çık akşama 20 lt benzini bitirirdik şimdiki 6 hp ler çok çok ekonomik.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:senin motorda dizel kadar ekonomik orhan abi eskileri bilirsin sabah çık akşama 20 lt benzini bitirirdik şimdiki 6 hp ler çok çok ekonomik.
Nihat,motor ekonomik olmasına ekonomikte eşek adası uzak kalıyor oraya bu tekneyle gitmeye gözüm almıyor.
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orhanekmekci yazdı:Nihat,motor ekonomik olmasına ekonomikte eşek adası uzak kalıyor oraya bu tekneyle gitmeye gözüm almıyor.
orası öyle abi o tekneyle balık işlerini rahat rahat görürsün ama riskli işlere gelmez aman abi
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Bereketli olsun Orhan abi kısmetini almışsın daha bol ve büyük avların olması temennisiyle. Afiyet olsun.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
orhanekmekci yazdı:Ercan,levrek,sınağrit hariç melanur,kolyoz özelliklede bolca eşek istavriti yakaladım bu sene bir kısmetsizlik gidiyor.Dünkü balıklara bugün gerekli uğurlama yapılmışdır
teşekkür ederim.
Onlar da olacak sen çekime devam ama bazı değişikler denemelisin
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
orhan abi afiyet olsun.iyiki 1 saat kalmışsın, yoksa denizi kurutacakmışsın.
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
orhan abicim bir saatte bol miktarda tavalık çıkmış umarım sırtıda bir dahaki sefere fazlasıyla istediğini alırsın rastgele
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
bereketli olsun orhan abi sırtıda olmasada yemlide tavalıklar çıkmış aifyet şeker ola.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
maşallah Orhan abim,1 saatte işi götürmüşsün.benim anlamadığım
niye hep sırtıda inat yapıyon,orada sırtıdan çok balık yakalayan mı var?
burası İZMİR,istanbul mu zannettin.istanbul da at-çek yaparlar balığı alırlar,sırtı yaparlar balığı alırlar.onlarda bu yüzden rapalalar gani,gani sen anladın yani

.