05-02-2010, 09:56
yalova tatar yazdı:emrah hoş geldin gözüm güzel tatil olmuşEvet Erden abi çok selamlar getirdim...tebrikler. turanköydende elamlar gelmiş çok sevindim
.işallah mayıs ayında orda olcaz.
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Tatİl bİttİ
|
05-02-2010, 09:56
yalova tatar yazdı:emrah hoş geldin gözüm güzel tatil olmuşEvet Erden abi çok selamlar getirdim... Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
05-02-2010, 17:50
Emrak güzel bir tatil olmuş senin açından turanköy kış manzaraları süper olmuş..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
05-02-2010, 18:29
Uzun_ahmet yazdı:Emrak güzel bir tatil olmuş senin açından turanköy kış manzaraları süper olmuş.. Emrak derken ![]() Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
05-02-2010, 22:07
Arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin ne o balıkçılık yokmu bakıyorum kar ı görünce çekmişsin percusıonları ama çizmeler olmamış enkısa zamanda onlarıda değiştirmek lazım eşkina karagöz de ayaklarını çok üşütür onlar resimler paylaşım güzel eline emeğine sağlık inşallah Mehmet abime selam da söylemişsindir .
![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
05-02-2010, 22:20
emrah eline sağlık güzel resimler tatilin güzel geçmiş .
![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
05-02-2010, 23:47
Emrah fotoların tüm samimiyetimle kartpostal'lık. Süper kardeşim
![]()
06-02-2010, 13:37
doktor yazdı:Arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin ne o balıkçılık yokmu bakıyorum kar ı görünce çekmişsin percusıonları ama çizmeler olmamış enkısa zamanda onlarıda değiştirmek lazım eşkina karagöz de ayaklarını çok üşütür onlar resimler paylaşım güzel eline emeğine sağlık inşallah Mehmet abime selam da söylemişsindir .Hoşbulduk Eren abi...Sorma kar çoktu kıyafetler benden tam not aldı...Ben botları buradan götürmemiştim ![]() ![]() Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
06-02-2010, 13:38
bucalıfikret yazdı:emrah eline sağlık güzel resimler tatilin güzel geçmiş . Evet Fikret abi gayet güzel geçti her ne kadar balıkçılık yapamasakta güzeldi... ![]() ALTAYLI yazdı:Emrah fotoların tüm samimiyetimle kartpostal'lık. Süper kardeşim Teşekkürler Ercan abi... ![]() Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
06-02-2010, 14:55
emrah resimler çok güzel daha doğrusu gittiğin yer güzel sakin ve temiz yaşam için ideal bir ye eline sağlık
![]()
06-02-2010, 18:52
Emrah güzel bir kış tatili yaşamışsın yaz tatilinin bundan daha güzel geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|