Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tatİl bİttİ
yalova tatar yazdı:emrah hoş geldin gözüm güzel tatil olmuş Alkis tebrikler. turanköydende elamlar gelmiş çok sevindimAffet .işallah mayıs ayında orda olcaz.Seerf
Evet Erden abi çok selamlar getirdim...
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Emrak güzel bir tatil olmuş senin açından turanköy kış manzaraları süper olmuş..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Emrak güzel bir tatil olmuş senin açından turanköy kış manzaraları süper olmuş..

Emrak derken Siyirdim
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
Arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin ne o balıkçılık yokmu bakıyorum kar ı görünce çekmişsin percusıonları ama çizmeler olmamış enkısa zamanda onlarıda değiştirmek lazım eşkina karagöz de ayaklarını çok üşütür onlar resimler paylaşım güzel eline emeğine sağlık inşallah Mehmet abime selam da söylemişsindir .AlkisSeerf
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
emrah eline sağlık güzel resimler tatilin güzel geçmiş .AlkisSeerf
Bul
Emrah fotoların tüm samimiyetimle kartpostal'lık. Süper kardeşimAlkis
Bul
doktor yazdı:Arkadaşım hoş geldin sefalar getirdin ne o balıkçılık yokmu bakıyorum kar ı görünce çekmişsin percusıonları ama çizmeler olmamış enkısa zamanda onlarıda değiştirmek lazım eşkina karagöz de ayaklarını çok üşütür onlar resimler paylaşım güzel eline emeğine sağlık inşallah Mehmet abime selam da söylemişsindir .AlkisSeerf
Hoşbulduk Eren abi...Sorma kar çoktu kıyafetler benden tam not aldı...Ben botları buradan götürmemiştimSnifsinf o çizmeler Erdek'teki evde vardı ne yapalım denize düşen yılana sarılırmış hesabı oldu bizimkisi...Siyirdim
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
bucalıfikret yazdı:emrah eline sağlık güzel resimler tatilin güzel geçmiş .AlkisSeerf

Evet Fikret abi gayet güzel geçti her ne kadar balıkçılık yapamasakta güzeldi...Seerf

ALTAYLI yazdı:Emrah fotoların tüm samimiyetimle kartpostal'lık. Süper kardeşimAlkis

Teşekkürler Ercan abi...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
emrah resimler çok güzel daha doğrusu gittiğin yer güzel sakin ve temiz yaşam için ideal bir ye eline sağlıkAlkis
Bul
Emrah güzel bir kış tatili yaşamışsın yaz tatilinin bundan daha güzel geçmesini dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi