Yorumları: 2,536
Konuları: 126
aygroup yazdı:Sevgili Sedat..
Kısmetse Kadıköy Acıbadem tarafı olacak..Aslında yarın Osmanbeyden tahsilatım da var ama arabayı park edecek imkan olmadığı için,köpek te elimde olacağından galiba o işe bakamayacağım.İst devamlı geldiğim için mutlaka bir gün gelirim.
Sen M.köyde idin galiba...Sen bana adresini bildir.Fırsatım olursa gelirim.
İlgine teşekkürler Sağolasın...
ahmet abi benım iş bag cadesınde suadıye mevkinde evde ümranıye merkezınde her zaman beklerım saygılar abım.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 3,396
Konuları: 133
11-02-2010, 11:43
(Son Düzenleme: 11-02-2010, 11:46, Düzenleyen: aygroup.)
Tropheus yazdı:ahmet abi benım iş bag cadesınde suadıye mevkinde evde ümranıye merkezınde her zaman beklerım saygılar abım.
O zaman çok yakın olacağım sana mutlaka uğrarım...Ben de bostancı da bir arkadaşta kalacağım akşam..Bugün ve yarın iki gün oradayım...Akşam Kazasker avcılar kulübüne uğrayacağım.Boş vakit olacak bol bol...
İş yerinin adresini ö.m. bildirirsen gelirim....
Uzun_ahmet yazdı:Ahmet abi inşallah istediğin tür yavrulara kavuşursun.
Hayırlısı diyelim..
Sağolasın Adaşım...Geçen sene gelemedim ama kısmetse bu sene Anadolu keklik turunda oradayım..İnşallah görüşürüz..
İyi dileklerine teşekkürler...Selamlar...
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
aygroup yazdı:Sağolasın Adaşım...Geçen sene gelemedim ama kısmetse bu sene Anadolu keklik turunda oradayım..İnşallah görüşürüz..
İyi dileklerine teşekkürler...Selamlar...
İnşallah abicim beklerim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
11-02-2010, 13:28
(Son Düzenleme: 12-02-2010, 17:37, Düzenleyen: Tropheus.)
aygroup yazdı:O zaman çok yakın olacağım sana mutlaka uğrarım...Ben de bostancı da bir arkadaşta kalacağım akşam..Bugün ve yarın iki gün oradayım...Akşam Kazasker avcılar kulübüne uğrayacağım.Boş vakit olacak bol bol...
İş yerinin adresini ö.m. bildirirsen gelirim....
bagdad cadesi
erkek bolumu sedat.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Maşallah Ahmet Abi çok güzel bir kızınız varmış

Yalnız "vuslata erdikten sonra herkes kendi yoluna gidecek" yazmışsınız . Erkek köpeğin sahibinin yavrulara dair hiçbir talebi olmadı mı ?

Ben olsam kesin torun isterdim

İnşallah işlemden sonra çok güzel ve sağlıklı yavruları olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 1,297
Konuları: 18
hayvanlar içinde en çok sevdiklerimden biridir köpek bir tarihte alman kurdum vardı apartmanda bakamadığımdan bahçesi olan arkadaşma vermiştim sizin köpeğiniz de çok şirin ve işinin ehli görünüyor umarım sağlıklı yavrular alırsınız
Yorumları: 51
Konuları: 4
Köpeginizin resmi yukardan cekildiği için tam inceleyip kesin birşey diyemiyorum ama ikinci resimdeli Erkek muhteşem gözüküyor.Kurzharın butun özelliklerine sahip.Dişi köpekle avlanıyorsanız gerçekten işi biliyorsunuz.cıkacak yavrular cok güzel olacağı kanaatindeyim.(Resimde dişi biraz boy olarak küçük umarım 1.5 yaşından aşağı ciftleştirmiyorsunuzdur.)Rasgele.
Tropheus yazdı:bagdad cadesi no 463 çatalçeşme . otobus duragının karsısı çatalçeşme otabus duragı.
dukanın adı . kuafor yusuf çaglar.
erkek bolumu sedat.
Teşekkürler Sedat..Bugün gelmeye çalışacağım...