Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yarım dalya...
yycolak yazdı:Ne yapalım Abiler garibanın tavuğu tek-tek yumurtlarmış.
Kutlamaları zevkle kabul ederim...SiyirdimMahcup
bak bunu atlamışım ne dalyası ne yarımı kardeşim neyin kutlaması nerden çıkarıyorsun hehehehe baksen 5.000 mesaj yazmış onumu kutluyorsunSiyirdimneyse yazmışsın birkere bende kutlayayım hayırlı olsun nice 5.000 lereSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:bak bunu atlamışım ne dalyası ne yarımı kardeşim neyin kutlaması nerden çıkarıyorsun hehehehe baksen 5.000 mesaj yazmış onumu kutluyorsunSiyirdimneyse yazmışsın birkere bende kutlayayım hayırlı olsun nice 5.000 lereSeerf
Sağolda...Senin gibi 3 yılda değil arslanlar gibi bir yılda yaptım onu.3 yılda sen çok gerilerde kalacaksın şekerim Allah ömür verirse...Bobo
Bul
HAŞİM77 yazdı:Tebrikler yalçın abi senin varlığın yeter.Alkis
Canım benim her şey sizlerin sayesinde oluyor.Alkis
Bul
realdeath yazdı:Nice dalyalara abiSeerf üyelikte ben daha eski olmama rağmen senin 10/ 1 in mesajla bayağı tembel kalmışımSiyirdimama üye olduğum diğer bütün forumlarda yetkileri bıraktım ,org. ile beraber birlikte nice son sürat paylaşımlara Alkis
Teşekkürler Ömercim.Ben buraya zor yetişiyorum.Başka sitelerle işimiz olmaz.Varsa-yoksa işimiz burası...

drasty41 yazdı:tertibim nice 5000 lere...AlkisSeerf
Kardeşim,sağol.Zor görüşüyoruz bu aralar.

araphüso26 yazdı:bizde büyük zevkle nice dalyalara deriz eşek değiliz heraldeWinkAlkistebrik ederim abicim Rose
Sizinkilerin yarısı ama olsun.Yavaş yavaş.Teşekkürler kardeşim.
Bul
canım abicim tebrikler nice mesajlara hep birlikte inşallah.AlkisAlkisSeerf
şu fikret abinin arada takılmaları yokmu eksik olmasın koparıyor beniGulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yarım dalyanı tamamlaman umuduyla ağam Seerf76
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Yalçın kardeşim sağ elinin içiyle sol omuzunu aşağı doğru sıvazlayıpBobo oo o cici cici de. Ben de seni tebrik etmiş olayımSeerf
Bul
sen hep burda ol yeterki mesaj sayın benım için hiç önemli degil degerli abim benim sen bu alemde teksin ve tek olarak kalacan seni çok seviyorum canım abim benim .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
yalçın tebrik ederim Seerf sana bol bol tam dalyalar ,burda yaz geldi babanı bi ziyerete gel hadi Wink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
bahriyeli yazdı:canım abicim tebrikler nice mesajlara hep birlikte inşallah.AlkisAlkisSeerf
şu fikret abinin arada takılmaları yokmu eksik olmasın koparıyor beniGulumse
Teşekkürler sevgili kardeşim.
O adamla beni muhatap etme.O bensiz balığa gitti.Artık benim için bitmiştir.Rolleyes
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi