Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
adrenalin (yükseklik korkusu olan izlemesin)
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi anlaşılan paraşütçüydün, kıskandım doğrusu çünki hayatımda en çok istediğim hiç bir alet olmadan uçabilmektir hani lamba cini sorar ya 3 şey dile yapayım diye işte birincisi şimdiden belli sadece mesele cini bulabilmekte Siyirdim.

Sırf bu yüzden çocukluğumda en sevdiğim kahraman peterpan dı.
Ama şunu çok iyi biliyorumki ölmeden önce yapacağım bir şey varsa oda bungee jumping dir.
Serkan Bel ve boynunda problemin yoksa mutlaka dene. Bunu tek kerede olsa yapmış biri olarak harika diyorum. Bak şimdi istesem de yapamam76
Bul
hiç işim olmazNayirolamaz
Bul
çok güzel... izlerken ben yaşıyormuş gibi oldum bir de bu üç boyutlu filmler için gözlükler varya onlarla izlesek nasıl olur kim bilir... paylaşım için teşekkürler
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Hüseyin abi anlaşılan paraşütçüydün, kıskandım doğrusu çünki hayatımda en çok istediğim hiç bir alet olmadan uçabilmektir hani lamba cini sorar ya 3 şey dile yapayım diye işte birincisi şimdiden belli sadece mesele cini bulabilmekte Siyirdim.

Sırf bu yüzden çocukluğumda en sevdiğim kahraman peterpan dı.
Ama şunu çok iyi biliyorumki ölmeden önce yapacağım bir şey varsa oda bungee jumping dir.
askerden önce türk kuşunda 5 atlayış eskerdede 9 adet toplam 14
bungee jumping inan bende çok merak ediyorum.. felaket heyacan olur... dene bakalım hissettiklerini bizle paylaşırsın... Wink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Basit bir olay.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Düzden ve Tersten okunuşu aynı olan kelimeler ufuktan26 67 10,036 20-08-2011, 21:50
Son Yorum: Zıpkıncı
  Karnı aç olan bakmasın :) MaVrUşGiL 31 4,132 08-06-2009, 19:08
Son Yorum: fotokopici
  Yunus korkusu GALAPAGOS 11 2,237 27-11-2008, 01:22
Son Yorum: thunderbolt
  Yok Olan Balıklar ufuk66 3 1,774 24-08-2006, 08:57
Son Yorum: murat.badak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi