Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
24/4/2010 mini org
Tropheus yazdı:dun gece her zamanki gibi harikaydı zaten sizin yanınızda bir şeyin harika olmama şansı yokki herşey cok guzeldi ben kofteye bayıldım erol abi yengeye teşekkur etmeyi unuttum valla kusuruma bakmasın .
bu arada kekte fena olmuştu tabi ozanın aparatiflerde superdi ben cok keyif aldım umarım dostlugumuz hep boyle devam eder allah bozmasın maşallah41.
DUHAN erken uyusaydı daha guzel olacaktı .
bu arda DUHAN SİTEDEKİ en genç uye olmaya devam ediyo siteninde en fanatik elamanı duguştan AMATÖRBALİKCİ.Alkis

SAYGILAR ABİLERİM.
duhanla iyi anlaştık sedat haftaya hava güzel olursa bende getireceğim çocukları,
yemekler için yengelere teşekkürler valla mahçup oldum ben yemek yiyeceğimizi akıl bile etmedim,acısını çıkartırım haftaya Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:duhanla iyi anlaştık sedat haftaya hava güzel olursa bende getireceğim çocukları,
yemekler için yengelere teşekkürler valla mahçup oldum ben yemek yiyeceğimizi akıl bile etmedim,acısını çıkartırım haftaya Seerf
haftaya mangaldamı yapsak abi ne dersin .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tropheus yazdı:haftaya mangaldamı yapsak abi ne dersin .
olur mangalda yavaş yavaş pişer harika olur
Bul
OPrganizasyon mini amma muhabbet gani olmuş.AlkisKeyifli gün ve gecelerin devamı hemide balıklıSeerfdilerim. Minik balıkçıya bayıldım Maşallahı var.
Bul
duhan abi sedatın oğlu maşallagı var ufaklığın Gulumse
Bul
Allah muhabbetinizi daim etsin arkadaşlar.Alkis
Ailecek güzel kafa dinlemişsiniz. KAtılan herkese tebrikler...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
maşallah balık bahane muhabbet şahane olmuş.katılan herkesi kutluyorum,şu ortamı bir burada yapamıyoruz,yer müsait,balık müsait ama kararlaştırıp bir organize olamıyoruz,bende buna yanıyorum,sizlere bakıp avunuyorum artık.muhabbetiniz daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bende ozan ı hadi balığa gidelim diye aramıştım tesadüf zaten güzel bir ortamda balıktaymışsınız tanışmak sohbet etmek güzeldi sizlerle. eve gelince eşime söyledim neden gelip beni almadın diye kızdı bana haftaya yaparsanız bir şey hanımıda alıp gelmek isterimSeerf
Bul
güzel bir akşam olmuş tebrikler...Alkis
Zıpkıncı
A rh (+)
YALOVA
Bul
şerpa yazdı:Bende ozan ı hadi balığa gidelim diye aramıştım tesadüf zaten güzel bir ortamda balıktaymışsınız tanışmak sohbet etmek güzeldi sizlerle. eve gelince eşime söyledim neden gelip beni almadın diye kızdı bana haftaya yaparsanız bir şey hanımıda alıp gelmek isterimSeerf
hakan cuma yada ctesi akşamı yapacagız bişeyler mutlaka gelin.Seerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16-12-2012 Mini Organizasyon nihatkr 30 5,554 20-12-2012, 13:11
Son Yorum: dagistan
  24 Haziran 2012 İzmir 7+7 Mini Organizasyon fish or die 98 10,372 21-06-2012, 11:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  mini ereğli organizasyonu LeVrEkCi 34 8,175 14-04-2012, 09:28
Son Yorum: fotokopici
  Mini caddebostan organizasyonu aahmet 57 7,629 12-07-2011, 00:06
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  31 ekim mini org Kamil ILIPINAR 36 6,443 01-12-2010, 22:36
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  26 Eylül 2010 Pazar İzmir Organizasyonu fish or die 183 23,017 28-10-2010, 03:43
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  porto lagos mini organizasyon naxos 5 47 7,505 18-08-2009, 08:27
Son Yorum: bucalıfikret
  ''Asker Uğurlama Org.''Videosu ve mini foto slayt show Lakerda 16 4,374 12-04-2008, 22:24
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi