Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Tropheus yazdı:dun gece her zamanki gibi harikaydı zaten sizin yanınızda bir şeyin harika olmama şansı yokki herşey cok guzeldi ben kofteye bayıldım erol abi yengeye teşekkur etmeyi unuttum valla kusuruma bakmasın .
bu arada kekte fena olmuştu tabi ozanın aparatiflerde superdi ben cok keyif aldım umarım dostlugumuz hep boyle devam eder allah bozmasın maşallah41.
DUHAN erken uyusaydı daha guzel olacaktı .
bu arda DUHAN SİTEDEKİ en genç uye olmaya devam ediyo siteninde en fanatik elamanı duguştan AMATÖRBALİKCİ.
SAYGILAR ABİLERİM.
duhanla iyi anlaştık sedat haftaya hava güzel olursa bende getireceğim çocukları,
yemekler için yengelere teşekkürler valla mahçup oldum ben yemek yiyeceğimizi akıl bile etmedim,acısını çıkartırım haftaya
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
LeVrEkCi yazdı:duhanla iyi anlaştık sedat haftaya hava güzel olursa bende getireceğim çocukları,
yemekler için yengelere teşekkürler valla mahçup oldum ben yemek yiyeceğimizi akıl bile etmedim,acısını çıkartırım haftaya 
haftaya mangaldamı yapsak abi ne dersin .
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
Tropheus yazdı:haftaya mangaldamı yapsak abi ne dersin .
olur mangalda yavaş yavaş pişer harika olur
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
OPrganizasyon mini amma muhabbet gani olmuş.

Keyifli gün ve gecelerin devamı hemide balıklı

dilerim. Minik balıkçıya bayıldım Maşallahı var.
duhan abi sedatın oğlu maşallagı var ufaklığın
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Allah muhabbetinizi daim etsin arkadaşlar.

Ailecek güzel kafa dinlemişsiniz. KAtılan herkese tebrikler...

İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
maşallah balık bahane muhabbet şahane olmuş.katılan herkesi kutluyorum,şu ortamı bir burada yapamıyoruz,yer müsait,balık müsait ama kararlaştırıp bir organize olamıyoruz,bende buna yanıyorum,sizlere bakıp avunuyorum artık.muhabbetiniz daim olsun.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 267
Konuları: 14
Bende ozan ı hadi balığa gidelim diye aramıştım tesadüf zaten güzel bir ortamda balıktaymışsınız tanışmak sohbet etmek güzeldi sizlerle. eve gelince eşime söyledim neden gelip beni almadın diye kızdı bana haftaya yaparsanız bir şey hanımıda alıp gelmek isterim
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
güzel bir akşam olmuş tebrikler...
şerpa yazdı:Bende ozan ı hadi balığa gidelim diye aramıştım tesadüf zaten güzel bir ortamda balıktaymışsınız tanışmak sohbet etmek güzeldi sizlerle. eve gelince eşime söyledim neden gelip beni almadın diye kızdı bana haftaya yaparsanız bir şey hanımıda alıp gelmek isterim
hakan cuma yada ctesi akşamı yapacagız bişeyler mutlaka gelin.