Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Balıkesirin 5 günlük hava tahmin raporu
bizde hazırızda hazır olmasına bakalım tren saati yalçına denk gelicekmi otobüs denk gelmiyorHadiordan
Bul
bucalıfikret yazdı:bizde hazırızda hazır olmasına bakalım tren saati yalçına denk gelicekmi otobüs denk gelmiyorHadiordan
İşleri tam olarak ayarlayabilirsek yayan çıkarız yola.Otostopla devam ederiz Fikocum.Yeterki gönüller bir kafalar rahat olsun şekerim.Wink
Bul
Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları, önümüzdeki hafta içinde yükselmesi bekleniyor.
Sıcaklıkların yarından itibaren 14 Mayıs Cuma gününe kadar 6 ile 10 derece arasında artması öngörülürken, sıcaklıkların Bursa'da 32, Balıkesir'de 34, İstanbul'da 29 ve Çanakkale'de ise 28 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.
Bursa'nın Mayıs ayı ortalama en yüksek sıcaklığı 23.5, Balıkesir'in 24, İstanbul'un ise 21.3 derece. Alıntıdır.
Bul
levend yazdı:Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Marmara Bölgesi'nde hava sıcaklıkları, önümüzdeki hafta içinde yükselmesi bekleniyor.
Sıcaklıkların yarından itibaren 14 Mayıs Cuma gününe kadar 6 ile 10 derece arasında artması öngörülürken, sıcaklıkların Bursa'da 32, Balıkesir'de 34, İstanbul'da 29 ve Çanakkale'de ise 28 dereceye ulaşacağı tahmin ediliyor.
Bursa'nın Mayıs ayı ortalama en yüksek sıcaklığı 23.5, Balıkesir'in 24, İstanbul'un ise 21.3 derece. Alıntıdır.

Bunuda görünce artık kimsede endişe kalmaz her halde Leventcim.Teşekkürler.
Bul
Bir haber sitesinde gördüm umarım doğru çıkar;sende gelirsin güzel olurSeerf
Bul
hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsunWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
levend yazdı:Bir haber sitesinde gördüm umarım doğru çıkar;sende gelirsin güzel olurSeerf
İnşallah kardeş.Ayarları yapabilirsek olacak.Hadiordan
Bul
araphüso26 yazdı:hava nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsunWink

AlkisBak bu güzel söz işte.Alkis
Bul
yycolak yazdı:İnşallah kardeş.Ayarları yapabilirsek olacak.Hadiordan
gel be abi ayarla bişiler şöyle canı gönülden bir kucaklaşalımSefiom
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:gel be abi ayarla bişiler şöyle canı gönülden bir kucaklaşalımSefiom
arabım merak etme ben onun için işi ektim.SiyirdimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  22-23-24-25 ocak hava raporu erdekli yücel 6 2,861 21-01-2010, 00:56
Son Yorum: Albatros-gr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi