26-05-2010, 23:06
kısmetlisine nasip olur inşallah
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
5hp mercury uzun Şaft 4 zamanli
|
26-05-2010, 23:13
hayırlı olsun bahadır darısı başıma
![]()
26-05-2010, 23:16
Bahadır Sarıca yazdı:İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Bahadir hayirli olsun.. kazasiz-belasiz iyi gunlerde..bol balikli avlarda kullan ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
26-05-2010, 23:18
Bahadır Sarıca yazdı:Orhan abi bu konu için 2 zamanlı seçtim zaten. Bildiğin gibi 4 zamanlılar 2 zamanlılara göre daha ağırlar.rahat ol... cok daha iyi olacagi kesin... hafta sonu test`ten sonra..balik var veya yok..raporu bekliyoruz....
![]()
26-05-2010, 23:23
cilingoz yazdı:kısmetlisine nasip olur inşallah Teşekkürler Selim abi... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
26-05-2010, 23:24
LeVrEkCi yazdı:hayırlı olsun bahadır darısı başıma Teşekkürler...İnşallah sevgili Dostum. Allah gönlüne göre versin ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
26-05-2010, 23:26
Albatros-gr yazdı:Bahadir hayirli olsun.. Albatros-gr yazdı:rahat ol... Teşekkürler sevgili Faruk abicim. Amin. Bu hafta sonu hanımı kandırmak zor olacak esas ![]() ![]() Raporda yeni motorla inşallah...Yeni taşlar bizi bekliyor...
26-05-2010, 23:32
Bahadır Sarıca yazdı:Teşekkürler sevgili Faruk abicim. Amin.yaw Bahadir ,verdigin motor balik konusunda pek bereketli degildi.. goreceksin bak bununla baska olacak.. bu hafta ali-cengiz`e gerek yok.. motor test drive olacak....bundan buyuk neden mi var...
![]()
26-05-2010, 23:36
Albatros-gr yazdı:yaw Bahadir ,verdigin motor balik konusunda pek bereketli degildi.. ![]() ![]() ![]() ![]() Kemer sıkma politikasındayız ![]() Benim için dua et abi ![]()
26-05-2010, 23:51
Bahadır Sarıca yazdı:dualarimiz her zaman sizinle.. kemerlere gelince..burada gor sen kemerler nasil s...yor(yazamiyorum yaw) eski kemerler belimizden iki kere dolasiyor... ![]()
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|