Yorumları: 8,454
Konuları: 99
ANTALYALI07 yazdı:boğazın ustalarına,saygılar sevgiler,teşekkürler ahmet abi.
Eyvallah aytek sen nezaman geliyorsun dayının elini öpmeye gelde birde seninle tanışalım sen gelmeden ben geleceğim yoksa oralara..
ufuktan26 yazdı:Güzel buluşma için kutlarım hepinizi.

Sağolasın hocam teşekkür ederim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ahmet uzun yolda, yine il il geziyor benim dostum. bu yılda leyleği havada gördü galiba. Güzel buluşma olmuş teşekkürler.
araphüso26 yazdı:dostlukların dahada pekişmesi dileklerimle..boğazın ve tüm amatörbalıkçı lara selamlar... getirdiğin malzemeler içinde ayrıca teşekkürler uzunum
Eyvallah arabım..
Malzeme getirdiysek bedavamı getirdik

parasıyla değilmi herzaman getiririm nolcakki..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:ooo süper kare ahmetim böyle güzel buluşmaların devamını dilerim 

Eyvallah ismailim çok teşekkür ederim..
murki yazdı:Ahmet uzun yolda, yine il il geziyor benim dostum. bu yılda leyleği havada gördü galiba. Güzel buluşma olmuş teşekkürler.
Eyvallah muratım vallahi iki haftadır istanbula gidip geliyorum o yüzden arapların tuttuğu 13 kğ lık aynalı anında orda olamadım yani senin anlayacağın iki haftadır balığa gidemiyorum kurtlar bir pança oldu
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
[quote=Uzun_ahmet]Eyvallah aytek sen nezaman geliyorsun dayının elini öpmeye gelde birde seninle tanışalım sen gelmeden ben geleceğim yoksa oralara..
ahmet abi inşallah bu yaz uğramaya çalışacağım,bende seni beklerim ahmet abim.saygılar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Ne güzelsiniz.Maşallah.
Ahmetcim yeni gezgin sen olacaksın galiba.
Bu arada İzmiri unuttun mu ne.
Oldukça kıskancım değilmi.Böyle güzellikleri hemen kıskanıyorum.
Allah bozmasın.İşte bu başka yerde yok....
ANTALYALI07 yazdı:[quote=Uzun_ahmet]Eyvallah aytek sen nezaman geliyorsun dayının elini öpmeye gelde birde seninle tanışalım sen gelmeden ben geleceğim yoksa oralara..
ahmet abi inşallah bu yaz uğramaya çalışacağım,bende seni beklerim ahmet abim.saygılar.
Aytek herzaman gelebilirsin sadece dayın değil bizlerde varız burda..
yycolak yazdı:Ne güzelsiniz.Maşallah.
Ahmetcim yeni gezgin sen olacaksın galiba.
Bu arada İzmiri unuttun mu ne.
Oldukça kıskancım değilmi.Böyle güzellikleri hemen kıskanıyorum.
Allah bozmasın.İşte bu başka yerde yok....
Abicim sizleri unutmak kelime oralara gelirimde şimdilik oğlum buralarda nasip bakalım..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Ahmet ustaaa resimler ve konu için teşekkürler Yorum yazan arkadaşlarada ayrıca teşekkürler
Tesadüfi bir buluşmaydı iyide oldu