Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erdekli Yücel'in Yalova Ziyareti
Albatros-gr yazdı:guzel bir ziyaret..Alkis
bol fotolu bir o kadarda guzel bir paylasim..Alkis
tesekkurler...Seerf
muhabbetiniz daim olsun beyler..

Ben teşekkür ederim faruk abi.İlk olarak tuzlu su gölü, daha sonra dereağzı maşallah yücel hemen balıkları gördü.Daha sonra iznik gölü ve tatlı su barajı hepsini bu kısa zamana sığdırmaya çalıştık.
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
İnşallah bizlerede haber verirler... Bizde ağırlarız el,imizden gerldiğince.
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Çok güzel ve anlamlı bir ziyaret Alkis Gezilen yerler de güzelmiş Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
keyifler yerinde çok güzel bir ziyeret olmuş turistik tur gibi geçmiş Bobo
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Öncelikle haşim abi ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorumSeerfSeerfAlkis beni evlerinde muteşem bir şekilde ağırladıkları için,haşim abi,emrah,özgür,hüseyin abi ve turan abiyede işte dostluk bu dur dedittiren bir örnek karşılama ve hepsinin bir birinden önemli işleri olmasına rağmen işlerini birakıp benimle ilgilenmeleri ve yalovanın altını üstünü gezdirmeleri o muhteşem güzellikleri benimle paylaşmaları ve benim yalovada kaldığım süre içerisinde yaptıkları, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayısıyla hepsine teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum AlkisSeerfSeerfharikasınız arkadaşlar başkada söyleyecek söz bulamıyorum hepinizi seviyorum SeerfSeerfSeerf
thunderbolt yazdı:Çok güzel ve anlamlı bir ziyaret Alkis Gezilen yerler de güzelmiş Gulumse
Teşekkür ederim dostlar sizlerde gelip buyurun kapım açık.

fish or die yazdı:keyifler yerinde çok güzel bir ziyeret olmuş turistik tur gibi geçmiş Bobo
Dostların ziyaretinde keyifler güzel sıkıntılar uzak kalıyor murat. Bu kadar zamana bunları ancak sığdırabildik yolun düşerse beklerim.Gulumse
Bul
erdekli yücel yazdı:Öncelikle haşim abi ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorumSeerfSeerfAlkis beni evlerinde muteşem bir şekilde ağırladıkları için,haşim abi,emrah,özgür,hüseyin abi ve turan abiyede işte dostluk bu dur dedittiren bir örnek karşılama ve hepsinin bir birinden önemli işleri olmasına rağmen işlerini birakıp benimle ilgilenmeleri ve yalovanın altını üstünü gezdirmeleri o muhteşem güzellikleri benimle paylaşmaları ve benim yalovada kaldığım süre içerisinde yaptıkları, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayısıyla hepsine teşekkürlerimi şükranlarımı sunuyorum AlkisSeerfSeerfharikasınız arkadaşlar başkada söyleyecek söz bulamıyorum hepinizi seviyorum SeerfSeerfSeerf

Asıl biz sana teşekkür ederiz yücel ayağına sağlık bize bu kadar zaman ayırıp geldinya ama biz sadece yalovanın doğusunu gezebildik daha çok yer var ama senin zamanın kısıtlı olduğu için bu kadar yapabildik her zaman bekleriz.Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  1980 YALOVA sı yalova tatar 8 2,215 09-04-2012, 19:36
Son Yorum: ALTAYLI
  Yalova'nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 20 4,710 24-09-2009, 22:11
Son Yorum: HAŞİM77
  Yalova' nın Meşhurları Çiçekler HAŞİM77 15 3,650 23-09-2009, 15:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Karadere-Altınova/YALOVA Lakerda 26 5,359 10-05-2008, 20:22
Son Yorum: andrail gail
  erdek turan köyünden manzaralar..erdekli yücelden.. BALIK and OZAN 35 7,393 09-07-2007, 10:18
Son Yorum: SerenaY66

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi