Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lefkada tatilim...
Lakerda yazdı:Nefis bir adaymış kaptan fotolar için teşekkürler.Sen oraya gideceğim dediğin konudan sonra google'da aradım koyduğun fotoların benzerlerini bir greek turizm sitesinde gördüm.Ana karaya çok yakın neredeyse bitişik gibi bir ada görünümünde.Daha çok güzel fotolar vardı.Çok beğendim..
tesekkur ederim Mehmet abi..
dedigin gibi ana karaya cok yakin..
ana karadan,denizin altindan yaptiklari bir tunelden geciliyor...
Tunel.. tam soyliyemem ama,uzunlugu 500 metere civarinda,veya az fazla da olabilir...
sizlerede bundan iyi tatiller dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abi üç günlük kısa bir tatilde olsa güzel yerlerde zaman geçirmişsin keşke bizde böylesi kısa tatiller yapabilsek, paylaşım için teşekkürler abi..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kısada olsa tatilin keyfini çıkartmışsın FarukSeerf merdivenli foto harika görünüyorAlkisgörünen merdiven sahile kadar iniyormuSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
çok güzel yerler,paylaşımlar için teşekkürler.
tatiliniz güzel geçmiş.
gönlünüzce daha nice tatiller dilerim.Gulumse
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi üç günlük kısa bir tatilde olsa güzel yerlerde zaman geçirmişsin keşke bizde böylesi kısa tatiller yapabilsek, paylaşım için teşekkürler abi..Seerf
tekkurler Ahmet..
orhanekmekci yazdı:Kısada olsa tatilin keyfini çıkartmışsın FarukSeerf merdivenli foto harika görünüyorAlkisgörünen merdiven sahile kadar iniyormuSiyirdim
tesekkurlerOrhan abi.. evet o merdivenler sahile kadar iniyor,Lefkada`nin meshur PORTO KATSIKI sahili orasi..150 kadar merdivenSiyirdim
tahsinmersin yazdı:çok güzel yerler,paylaşımlar için teşekkürler.
tatiliniz güzel geçmiş.
gönlünüzce daha nice tatiller dilerim.Gulumse
tesekkurler Tahsin..
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
faruk tatil güzel geçmiş stresinide atmışsın resimler harika ..AlkisSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:faruk tatil güzel geçmiş stresinide atmışsın resimler harika ..AlkisSeerf
tesekkur ederim Fikret..
cok az gundu..fakat iyi geldi..
Bul
resimlere bayıldık faruk abi bu resimlerde bizde olalım bi ara dedik eşimle beraber GulumseSeerfbi ara gidip resimlenelim bari Gulumse
Bul
Abicim resimler harika, yerler insan eli değmemiş güzellikte. Böyle yerde tatil insanın ömrünü uzatır. Paylaşımına teşekkürler, iyi tatiller.
Bul
LeVrEkCi yazdı:resimlere bayıldık faruk abi bu resimlerde bizde olalım bi ara dedik eşimle beraber GulumseSeerfbi ara gidip resimlenelim bari Gulumse
tesekkurler Nihat..
yerler hakikaten cok guzeldi...hele denizin bir degisik mavi rengi verdi ki anlatamam...insani buyuluyor sanki...
murki yazdı:Abicim resimler harika, yerler insan eli değmemiş güzellikte. Böyle yerde tatil insanın ömrünü uzatır. Paylaşımına teşekkürler, iyi tatiller.
tesekkurler Murat..
cok-cok guzel yerlerdi..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  ...::erdek turan köyü tatilim::... tomy77 52 13,589 24-04-2010, 04:06
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi