Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:aynı durum bendede geçerli ahmet abi 5 kg altı rapor zevk vermiyor şevkle resim bile çekemiyoruz 
Katılıyorum nihat 2 haftadır gidiyoruz balığa ama ne hikmetse kiloluk üstünde balık alamıyoruz o yüzden bende resim bile çekmiyorum nasip bakalım bu hafta ne olacak..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Uzun_ahmet yazdı:Katılıyorum nihat 2 haftadır gidiyoruz balığa ama ne hikmetse kiloluk üstünde balık alamıyoruz o yüzden bende resim bile çekmiyorum nasip bakalım bu hafta ne olacak..
ahmet abi benim 8,5 kg luk levreğe kadar çok levrek tuttum 5 kg 6 kg ama 8.5 tan sonra 3 tane 5 kg üstü geldi daha gelmiyor o tarz büyük balıklar çok kolay gelmiyor,
ben şçyle düşünmeye başladım balıklar o kadar büyüdüğüne göre bazı balıklar çok uyanık oluyor heralde ki o kadar büyüyorlar her önüne gelen oltaya atlamıyorlar ama yaşlandıklarındada ilk gördüklerine atlayıp yakalanıyorlar

hafta sonu büyük bir trofeden senden gelsin inşallah,rastgele
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
bucalıfikret yazdı:harun teşekkürler bizim buralarda çupra levrak var akşama gidebilirsem denemelere başlarım.
Abi rasgele ... Nerelere gidiyorsan haber ver , her an yanında bitebilirim
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
H.A.R.U.N yazdı:Aman abi kredileri harcama ama kredi olduğunuda unutturtma
harun gittik barış (bucalı) 2 kg levrek aldı ben bir çupra yalçın 3 tane çupra aldık cebin jarzı bittiğinden resimleyemedik.
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Boğaz için en kısır zaman ağustos sonu belli başlı inişler başlar. Bizim yazlıkta yeğen tayfası 3 4 tekne lüfere geziyor zargana hiç yok dün bir lüfer çıktı o da sarıkanat irisi .
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
LeVrEkCi yazdı:ahmet abi benim 8,5 kg luk levreğe kadar çok levrek tuttum 5 kg 6 kg ama 8.5 tan sonra 3 tane 5 kg üstü geldi daha gelmiyor o tarz büyük balıklar çok kolay gelmiyor,
ben şçyle düşünmeye başladım balıklar o kadar büyüdüğüne göre bazı balıklar çok uyanık oluyor heralde ki o kadar büyüyorlar her önüne gelen oltaya atlamıyorlar ama yaşlandıklarındada ilk gördüklerine atlayıp yakalanıyorlar
hafta sonu büyük bir trofeden senden gelsin inşallah,rastgele 
Yok nihatım yok bu haftasonuda birşey olmadı, ama sabırlıyız bakalım, Rıdvan başkan bir iki resim çekti bakalım belki onları koyarak bir rapor yazabiliriz..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]