Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gömeç levreği
Cahit Acun yazdı:[Resim: camwv.jpg]

Cahit abi süpersin Alkis teşekkür ederim.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Yeni mekan, yeni mera hayatınıza hayır ve uğur getirmesini temenni ederim. Levrekte harikaymış, afiyet şeker olsun.
Bul
murki yazdı:Yeni mekan, yeni mera hayatınıza hayır ve uğur getirmesini temenni ederim. Levrekte harikaymış, afiyet şeker olsun.

Sevgili Murat,güzel dileklerin için teşekkürler ediyorum.Sağol..
Bul
Yeni yeriniz hayırlı olsun.Sağlıkla,huzur içinde oturmanızı dilerimGulumseYeni mekanın ilk levreğininde maşallahı varmış,daha büyükleriyle devamına inşallah.Afiyet olsun.
Bornova - izmir
Bul
Yeni yerinizde sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi dilerim..Rastgele...
Bul
cahit abi yeni evin hayırlı olsun güle güle otur inşallah daha iyi avlara rastgele Smile
Bul
Cahit Bey, raporunuz ve avınız gerçekten güzel olmuş. Darısı bizlerin başına inşallah.rastgele...Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]1986 Tuzla-İST Mehmet AĞCA
orhanekmekci yazdı:Yeni yeriniz hayırlı olsun.Sağlıkla,huzur içinde oturmanızı dilerimGulumseYeni mekanın ilk levreğininde maşallahı varmış,daha büyükleriyle devamına inşallah.Afiyet olsun.

Orhan Bey,

Teşekkürler ediyorum ilginize.Daha güzel levrekler size nasip olsun.
Bul
aygroup yazdı:Yeni yerinizde sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmenizi dilerim..Rastgele...

Teşekkürler ediyorum sevgili Ahmet.Sağol.Esen kal..
Bul
germoyaist yazdı:cahit abi yeni evin hayırlı olsun güle güle otur inşallah daha iyi avlara rastgele Smile

Teşekkürler ediyorum güzel dileklerin için.Sağol sevgili Kemal..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bir İstanbul Levreği Cahit Acun 47 6,182 16-11-2011, 00:40
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi