Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mercanlarrrr....
Faruk abi süper bir gün olmuş demekki mercan merası bayağı bereketli imiş hemde kallavi cinsinden bereketli olsun daha irileri gelir inşallah..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Tebrikler Faruk,pembeleri gözünden vurmuşsun.Son günlerin stresine ilaç gibi gelmiştir.Güzel paylaşım için teşekkürlerAlkis
Bul
Faruk abicim süperr bir paylaşım olmuş tebrik ederim, kırmızılar da süper AlkisAlkis

Orhan abimizin dediğine katılıyorum pazar günü öğlene kadar tek tük balık almıştık ama öğlenle birlikte kütür kütür balık vurmaya başladı. Gulumse

bir tane paraşüt çapa almak şart olduSeerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
yycolak yazdı:Eline emeğine sağlık Farukcum.Mercanlar muhteşem.
Afiyetle gereğini yaparsın herhalde.
tesekkurler Yalcin..
geregi birazdan yapilacak..
sizlerede trofe cipurali avlar dilerim
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi süper bir gün olmuş demekki mercan merası bayağı bereketli imiş hemde kallavi cinsinden bereketli olsun daha irileri gelir inşallah..
tesekkurler Ahmet..aksam hakikaten guzel mercan vardi..ufak balik olmamasindan oltalar da guzel avlandi..
sizlerede rastgele
Dr.Güner yazdı:Tebrikler Faruk,pembeleri gözünden vurmuşsun.Son günlerin stresine ilaç gibi gelmiştir.Güzel paylaşım için teşekkürler
tesekkurler Guner
sakin bir denizde cok zevkli balikcilik oldu..
sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim süperr bir paylaşım olmuş tebrik ederim, kırmızılar da süper

Orhan abimizin dediğine katılıyorum pazar günü öğlene kadar tek tük balık almıştık ama öğlenle birlikte kütür kütür balık vurmaya başladı.

bir tane paraşüt çapa almak şart oldu
tesekkurler Salih..
biz kirmizilari capa atipta avlaniyoruz..(parasut degiil,tel olandan,yani tasa geldiginde takilmasin..acilsin)asagidaki fotodakinden....)eger ruzagara birakirsaniz,parasut capa sart...
sizlerede rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
balıklara bayıldım faruk abi tam zevk yapmışsın valla kendimi teknede hissettim,
çapa atılıp değerli balıklar tutmak çok zevklidir,
bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:balıklara bayıldım faruk abi tam zevk yapmışsın valla kendimi teknede hissettim,
çapa atılıp değerli balıklar tutmak çok zevklidir,
bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
tesekkurler Nihat..
aksam bende bu derece av olacagini beklemezdim..cok zevkliydi...
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk reis yine mercanların olduğu güzel bir av gününe imza atmışsın tebrikler
bizde sendeki gibi tel çapa kullanıyoruz takılma derdi yok takılsa bile motorla biraz yüklendinmi hemen kurtuluyor
hafta sonu taşları yokladık ama hiç balık yoktu
çaparide biraz istavrit ve birkaç çinekop ile günü tamamladık
gırgırlar bile balık alamıyorlardı
bu yüzden bulunduğunuz balık merasının kıymetini iyi bilin
bu güzel avlarının devamını dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Salih..
biz kirmizilari capa atipta avlaniyoruz..(parasut degiil,tel olandan,yani tasa geldiginde takilmasin..acilsin)asagidaki fotodakinden....)eger ruzagara birakirsaniz,parasut capa sart...
sizlerede rastgele

teşekkürler Faruk abicim :Gulumse

Alkis Alkis Alkis

Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
bereketli olsun abim yine güzel bir ava imza atmışsın tebrikler.
yem mamun avcı albatros olunca böyle süper mercanlar görüyoruz devamına rastgele saygılar abimAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
maşallah maşallah nazar değmesin güzel mercan almışsın faruk eline sağlık afiyet olsun güzel süslenmeler SeerfSeerf rast geleAlkisSeerf
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi