Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Guner arkadasim sansliymis
Faruk bey,kalamar sırtının fotoğrafını da uygun bir zamanda gönderebilir misiniz?
Çok güzel av,tebrikler.
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Ahmet..tesekkurler Orhan abi..
bizdeki derinlikler 10-15 metre arasi..meraya gore..
senin dediklerinden bizde yok Orhan abi..sadece bizde ispari,ufak hanos ve kucuk karagozler..bizim haramiler oluyor

sizlerede rastgele

Faruk abicim öncelikle güzel avınız için sizleri tebrik ederim.

Bu arada 10 metre derinlerde zokalı takımla avlanıyor musunuz?

bu hafta sonu benim kullandığım takım zokalıydı,

1 nolu mustad 496 iğneli zokalı olta + 30 cm 0,28 ASSO Ultra + 10 cm kol 50036 Ovner iğne + 70 cm 0,28 + fırdöndü + 0,35 misina
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
thunderbolt yazdı:Denizin pembelerini toplamışsınız , hem de güzel boylarda Alkis Afiyet olsun Seerf

kayit yazdı:Faruk bey,kalamar sırtının fotoğrafını da uygun bir zamanda gönderebilir misiniz?
Çok güzel av,tebrikler.

Salih Reis yazdı:Faruk abicim öncelikle güzel avınız için sizleri tebrik ederim.

Bu arada 10 metre derinlerde zokalı takımla avlanıyor musunuz?

bu hafta sonu benim kullandığım takım zokalıydı,

1 nolu mustad 496 iğneli zokalı olta + 30 cm 0,28 ASSO Ultra + 10 cm kol 50036 Ovner iğne + 70 cm 0,28 + fırdöndü + 0,35 misina
tesekkurler beyler..
sizlerede rastgele
Salih burada zokali takim pek kullanilmiyor...tavsiyen icin tesekkurler..denemekle bir sey kaybetmeyiz..
Senol...kalamar takimi ,ayni normal dip oltasi gibi,kursun asagida..dibe saldiginda,dipten takimi 1 metre kadar yukari cekip,capari gibi hafif salliyorsun..
rastgele

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun Faruk kaptan tebrikler..
Bir süredir iş yoğunluğum nedeniyle foruma kısa aralıklarla girdiğimden senin ve ''Greek team''ın diğer üyelerinin konularından uzak kaldım..Maşallahınız var tam yol devam ediyorsunuz..
Daha bereketli avlar için rastgele..Gulumse
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Faruk kaptan tebrikler..
Bir süredir iş yoğunluğum nedeniyle foruma kısa aralıklarla girdiğimden senin ve ''Greek team''ın diğer üyelerinin konularından uzak kaldım..Maşallahınız var tam yol devam ediyorsunuz..
Daha bereketli avlar için rastgele..Gulumse
tesekkurler Mehmet abi..
evet abi,tam yol devam..
zaten tekneleri karayaa alma zamani geldi..artik ne avlanabilirsek ..avlaniriz..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Faruk abim bereketli olsun.ikinizinde maşallahı var.
ellerinize sağlık.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Faruk abim bereketli olsun.ikinizinde maşallahı var.
ellerinize sağlık.
tesekkurler Tahsin
sizlerede rastgele
Bul
Maşaallah Faruk abim güzel balıkçılık yapmışsınız arkadaşınızın şansı varmış balıklar çok güzeller balık meralarınız çok güzel ve çeşit bol kıymetini bilin saygılar sayın abim afiyet olsun.AlkisAlkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  28 Ağustos 2015 çeşme. Arkadaşım Mehmet ile Salih Reis 21 2,397 09-10-2015, 22:14
Son Yorum: tahsinmersin
  DR Güner ile balıkçılığımız mariner8 31 5,647 15-09-2010, 21:40
Son Yorum: Dr.Güner

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi