30-12-2010, 12:17
Kamil ILIPINAR yazdı:ne tasadüf abi bende oralarda olamamanın acısını yaşıyorumAnkaraya bağlılığının nedenini bilemiyorum ama buralara gelmeni isterim

Bornova - izmir
Lodos gitti havalar soğudu
|
30-12-2010, 12:17
Kamil ILIPINAR yazdı:ne tasadüf abi bende oralarda olamamanın acısını yaşıyorumAnkaraya bağlılığının nedenini bilemiyorum ama buralara gelmeni isterim ![]()
Bornova - izmir
30-12-2010, 22:34
Abi resimler süper paylaştığın için çok teşekkür ederim
Lakerda yazdı:Kaptan sen kıyılayıp elinde çay; iyotu solumuşsun yine.Burası buzzz gibi.Evden dışarı adım atmadım daha.. Kıyıdan atçek gerçektende Orhan abinin dediği gibi sorun olmuyor bende aynı boş kaldığım zaman direk sahildeyim teknede insan oturduğu yerde üşüyor ama kıyıdan sürekli hareketlilik at çek ısınıyor insan önce montu çıkartmadan atıp çekiyorum bir müddet sonra rüzgar yeleğinle devam bitmez bu sevda abi ![]() ![]()
30-12-2010, 22:41
LeVrEkCi yazdı:kahvenin yeride başka olur be faruk abii,saroza cezve getirelimde közde Türk kahvesi yapalım halis mehmet efendi kahvesi alayım sirkeciden benbunu simdi gordum ![]() olurmu Nihat.. cezveyi siz getirin..kahveler bizden.. yanlis anlamayin ama,bizim gumulcinenin (fincan)kahvesi meshurdur ![]() kesinlikle sabah kahvesini fincan isterim...devaminda soguk frape olabilir
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
30-12-2010, 22:47
Albatros-gr yazdı:bunu simdi gordum Sarozda kahve içmek farz oldu bir aksilik çıkmassa saroza gitmeyi çok istiyorum ![]() ![]()
30-12-2010, 22:49
seabasshunter yazdı:Sarozda kahve içmek farz oldu bir aksilik çıkmassa saroza gitmeyi çok istiyoruminsallah Poyraz.. kehveler benden..pisirmesi Nihat`tan.... ![]()
![]()
30-12-2010, 23:17
Albatros-gr yazdı:insallah Poyraz..İyide Faruk o kahvenin pişirimesi için odun lazım,ateşi yakıp közlemek lazım ![]() ![]()
Bornova - izmir
30-12-2010, 23:19
orhanekmekci yazdı:İyide Faruk o kahvenin pişirimesi için odun lazım,ateşi yakıp közlemek lazımcezveye insan bulduk..Nihat kahveye insan bulduk Faruk.. atesi yakacak olanin ismini de buraya............ sen yaz Orhan abi ![]()
![]()
30-12-2010, 23:27
Albatros-gr yazdı:cezveye insan bulduk..Nihat Ocağı yakıp közleyecek insan gelirse bu işin piri ARAPHÜSO ![]() ![]()
Bornova - izmir
30-12-2010, 23:34
orhanekmekci yazdı:Ocağı yakıp közleyecek insan gelirse bu işin piri ARAPHÜSOdogru cevap ![]() ![]() ![]()
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
lodos öncesi ve sonrası | orhanekmekci | 18 | 3,516 |
29-11-2008, 23:44 Son Yorum: robinson987 |
|
havalar sogudu | hasta balıkcı | 6 | 1,684 |
07-11-2007, 01:41 Son Yorum: Ruhan Ozgen |