Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yayına gelll
LeVrEkCi yazdı:vayy bee ağam ağalıgını yapmış kartalda bize yayın ziyafeti çekmişti helal sana ağam AlkisSeerf

yayın olmaz ama inşallah turna gelir bu seferde olmazmı ağalarHappy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Siyirdimzaten tatlısucular olmasa yayın nedir alıkmıdır balıkmıdır bilemeyecektin.tavşan kavurma yiyemeyecektin.Arab ım kulakların çınlasın.SiyirdimHehe

doğru getire getire bıktırdın org,dakileri çıtırımHadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
bucalıfikret yazdı:kamil kardeş elinize sağlık yamlız ustam ve sana bir soru soruyorum levrekci (nihat) 92 cm videosunu seyretmiştirsiniz balık pırıl pırıl parlıyor tertemiz sizin yayınlar maşallah çamur deryası otlar içinde insan bunlara bir su tutmazmı ...SiyirdimHeheSeerf

fiko önce sen böyle bişi yakala çamuruna,mı bakıyorsun yoksa balığın görüşünemi zavallı resim çekrirecem diye avcıların arasında helak oluyor Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:hay yaşa be fikret abi Seerfçamurda yatan balığı yiyorlar valla ben kum tekirini bile sevmiyorum Siyirdim
adamım yiyipde çamur atanlardan olama Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Kamil..

Tebrik ederim..Güzel bir yayın..Bereketli olsun.

Daha önce benim dikkatimi ,yakaladığım bir balıkta çektiği için ,senin balıkta da gözüme çarptı.Yayının kuyruğu normal değil.Yani olması gerektiği gibi değil.Gövdesinden sonra çıkmış gibi duruyor.

Bunu soruşturduk ve doğru olduğunu öğrendik.Küçükken başka bir balığın saldırısı ile kopan kuyruk yerine ,ileride böyle emanet görünümlü bir kuyruk çıkıyormuş..

Rastgele..Sevgiler..

HappyHappy abi sen söyleyince dikkatimi çekti o ne kuyrukmuş be doğrudur abi bilgi sahibi oldum sayende Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Kamil agam, bereketli olsun AlkisSeerf güzel görüntüler.

teşekkürler kayınçom eyvallahSeerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
yycolak yazdı:Heyt arslanım yayıncım benim beah.AlkisDaha kocamanlarını tutasın inşallah.Affet

şekerim fırsatını bulursam bu sene izmirede gelir bütün temennim bu sizde tadına bakın bir nasılmış Happy
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Heyt arslanım yayıncım benim beah.AlkisDaha kocamanlarını tutasın inşallah.Affet
şekerim fırsatını bulursam bu sene izmirede gelir bütün temennim bu sizde tadına bakın bir nasılmış Happy
Siyirdimşekerim tam doğru adrestesin diyeceğim ama ondan da hayır yok.baksana "yayın çekerken belimi zorlarım diye yayına gitmiyorum"diyordu biryerlerde.Hehe

çıtırım ne garipsin ya arkadaş denen bir olay var ben çekmesemde o çeker benim yerime Hadiordan yayını al götür der bide Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Hadiordanöyle arkadaş kalmışmı? varmı daha öyleleri.helal olsun ona.AlkisAlkisSeerf

inanki var hemde dost canlısı bir veteriner istersen senlede tanıştırayım
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
hayrettin-18 yazdı:Alkisböyle dost başım üstünedir Angaralı.onuda forumda yanımızda görsek daha iyi olmazmı?Seerf

üye üye,de şifresini unutan bir üyeSiyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi