Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tepsiye sığmadı
Albatros-gr yazdı:tmm Orhan abi.. artik bu is olmus..Alkis
vallahi bravo dogrusu..cok-cok guzel sinagrit..Alkisafiyet olsunSeerf
bizim sirticiler dernegine hosgeldin..artik kurtulamazsinSiyirdim
sizdeki sinagritler,belliki bizim gibi palaz degil..derinlikleri..yani agirliklari guzel ayarladiginda..daha cok-cok sinagrit alacaksinAlkis
senin adina cok sevindim..bu balik fazlasi ile hakkindi..
daha da buyuklerini bekliyoruz
rastgele

Hoşbuldum FarukSeerfbugün sağolsun bu merayı arkadaşım önerdiAlkisen büyük sorun derinlikle bunuda aşacağımı sanıyorum şimdi sırada daha ağırlıklı aramalardaHappyteşekkür ederim farukSeerf
Bornova - izmir
Bul
Tebrikler Orhan abim.
Sinaritte de geldi oh maşallah. Sıra paşalarda olsun inşallah.
Afiyetle...AlkisSeerf

Rapor detayların için ayrıca teşekkür ederim.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
orhanekmekci yazdı:Sırtı çekmeye yeni yeni ısınıyorum tatarHappyyeni yerler için yeni sahteler almalıyım,her zaman beklerimSeerfteşekkür ederim.

Sevgili Orhan abicim, tavsiyemdir.
STRIKE PRO JL-062F #132 - 11 cm boyunda ve 13 gram. 2,5 ile 4 metre dalma özelliği

[Resim: cimg5134strikeprojl062f.jpg]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Orhan abim son yakaladığın palaz bu balığın habercisiydi
orada dahada büyükleri vardır takımları sağlam yap
bu güzel avlarınızın devamını dilerim
rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
abicim gönülden tebrik ederim çok güzel bir parça maşallah devamını dilerim.
o tepside ne balıklar görmüştük ama bu bambaşka.balığın geleceği sanki önceki avda sinyali vermişti palazdan sonra babası geldi devamını dilerim afiyetler olsun rastgele.AlkisAlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
AlkisAlkisAlkis Tebrikler Kaptanım AlkisAlkisAlkis
Bravo çok çok güzel sinagrit yakalamışsın , anlaşılan kış aylarında sizin bölgeler daha verimli oluyor sirti bakımından , bizde aksine ilkbaharda daha verimli oluyor , bereketli ve afiyet olsun Seerf rastgele 76
Bul
Orhan abicim canı gönülden tebrikler AlkisAlkis

Yemlide hep aynı balıkları alıyoruz ben de senin gibi yavaş yavaş sırtıya dönüyorum.

Sevgili Nihat'ın yaptığı gibi canlı yemle denemeni de tavsiye ederim. daha büyük balıkları yakalama olasılığın daha da yükselir.

sizin oralar bunun için çok müsait, benim tavsiyem önce sinek iğne ile 5-6 tane küçüt balık yakalayıp mümkün olan en düşük hızla bunları gezdirmen. Gulumse

Bu arada Bahadır'ın dediği de çok doğru sinarit balığı sarı - kırmızı balığa çok atlıyor.

Fenerli mi ne Siyirdim
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Oy oyy orhan abi emektar tepsiyide aşmışsın AlkisSeerfAlkis güzel bir trofe.
Afiyet şeker olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
işte olay budur ya..tebrikler Orhan baba süper balık.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
62 cm 2 kg 10 numara Alkistebrikler orhan abimAlkisbu akşama afiyetle boğarsın artık
Nazar etme ne olur;at çek seninde olurSmile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi