Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Paşalar ben geliyorum :)
Albatros-gr yazdı:vay Fevzi...masallah..Alkis
hadi bakalim sampiyonlar liginde senden guzel maclar bekliyoruz....Alkis...her zmaan buyuk oynamayi severim...severimde,kucuk cikiyorHadiordanSiyirdimHappy
malzemeler cok guzel...trofeli pasali avlarin olsun..Affet
olacagindan da eminim...
rastgele

inş faruk abi tesekkurler Gulumse
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah bir aylığı yatırmışsın kardeşim..hadi bakalım rastgelsinAlkis

SAOL ABIM BENIM Gulumse

KemalİZM'İR !
Bul
Fevzi kardeşim alt yapıyı hazırlamışsın.Hem de kalitelisinden.Artık iş uygun bir mera bulmaya kalıyor.Görülüyorki merada hazır.Artık koluna kuvvet at-çek bakalım.RastgeleAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Fevzi kardeşim alt yapıyı hazırlamışsın.Hem de kalitelisinden.Artık iş uygun bir mera bulmaya kalıyor.Görülüyorki merada hazır.Artık koluna kuvvet at-çek bakalım.RastgeleAlkisSeerf

Teşekkür ederim ufuk hocam Gulumse

KemalİZM'İR !
Bul
Güle güle bol paşalı avlarda kullan FevziAlkisrastgele.
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Güle güle bol paşalı avlarda kullan FevziAlkisrastgele.

Teşekkür ederim orhan abimGulumse

KemalİZM'İR !
Bul
Vayt kardeşim.Silarlar kuşanılmış,rehberler (bucalı)ayarlanmış.AlkisSıra paşalara gelmiş.Dönüşte bana uğramayı unutmayın.SiyirdimRast gelsin şekerler.Wink
Bul
yycolak yazdı:Vayt kardeşim.Silarlar kuşanılmış,rehberler (bucalı)ayarlanmış.AlkisSıra paşalara gelmiş.Dönüşte bana uğramayı unutmayın.SiyirdimRast gelsin şekerler.Wink

Şekerim ben sana hep gelince uğruyorum bir dahaki sefere dönüşte uğrarım olurmu..HappyHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim ben sana hep gelince uğruyorum bir dahaki sefere dönüşte uğrarım olurmu..HappyHappyHappy

Balıktan dönüş tercihimdir.WinkSiyirdim
Bul
işlem tamam Alkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi