03-05-2011, 13:18
HIDIR yazdı:ozaman geçenlerde duyduğum bir sözü paylaşayım benim çok hoşuma gitti
DOST İLE İÇİLEN RAKI HELAL
P...ŞT İLE İÇİLEN SU HARAM
çok doğru bence

Rakı Kültürü
|
03-05-2011, 13:18
HIDIR yazdı:ozaman geçenlerde duyduğum bir sözü paylaşayım benim çok hoşuma gitti çok doğru bence ![]() ![]()
03-05-2011, 15:09
HIDIR yazdı:ozaman geçenlerde duyduğum bir sözü paylaşayım benim çok hoşuma gitti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
03-05-2011, 23:08
HIDIR yazdı:şimdi bir tartışma açmak istiyorum hıdır et balık kelle yenir elle ![]() balık yedikten sonra rakı içmişin neye yarar ikisinin kalbini kırmadan memnun ediceksin. ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
03-05-2011, 23:12
Uzun_ahmet yazdı:Hıdır çok güzel bir anlatım olmuş, yalnız ben biyerlerde yanlış yapıyorum rakı bittikten sonra cila olsun diye bira içiyorum demekki yanlış yapıyorum.. uzunum cilayı fazla kaçırıyorum sabah baş ağrısından duramıyorum dediğin gibi rakıla başladın rakıyla bitirmek lazım ne hikmetse genelde rakıcılar cila yapıyor. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
03-05-2011, 23:23
Atatürkün Rakı Aşkı İle İlgili Anısı
Ataturk’un En sevdigi hikayelerdenmis. Arada kendi anlatır, arada baskasına anlattitir, hep gulermis. (F. R. ATAY) Yesilaycı bir profesor bir konferans veriyor. Bir ara dinleyicilere Sormus: “Bir eşegin onune iki kova koysanız. Biri su dolu, biri raki.Hangisini icer?” Cevabi kendi veriyor: “Tabii suyu.” Gene bitirmiyor soruyor: “Neden?” Arkadan bir bekri söz alıyor. Yuksek sesle cevaplıyor. “Esekliginden.” Ataturk bu cevaba bayiliyor. Guluyor, guluyor. Bir aksam Orman ciftliginde yanında erkanı, acik havada oturuyorlar. Rakilarini yudumluyorlar. Biraz ilerde 15-16 yaşlarında bir ciftci cocuk çalışıyor. Ataturk el edip, çağırıyor. Soruyor: “Soyle cocuk: Bir eşegin onune iki kova koysan. Biri raki dolu, biri su. Hangisini Icer?” Anadolu tosunu yutkunuyor. Bakıyor. Gazi PaSa Hazretlerinin ve yanındaki Muhterem zevatın onunde rakı kadehleri. Devletin en buyukleri… Esas vaziyetine geciyor: “Rakiyi kumandanim!” Ataturk kahkahayi basıyor. Herkes saskin. Ata onlara donuyor. Muzip: “Aman beyler! Neden diye sormayin” iste kendisiyle barisik bir lider, kimseyle kavgalı degil.. Kendi kendini eleştirebiliyor.diktator hiç değil… ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
03-05-2011, 23:41
doğru söze ne hacet ufuk hocam,Atatürk önderimiz olmuş onun yolundan gitmeye çalışıyoruz Allaha şükür..teşekkürler
![]()
03-05-2011, 23:47
en büyük keyfi dostlarla bunun
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
03-05-2011, 23:52
ustam61 yazdı:Ben teşekkür ederim ustam ![]() LeVrEkCi yazdı:doğru söze ne hacet ufuk hocam,Atatürk önderimiz olmuş onun yolundan gitmeye çalışıyoruz Allaha şükür..teşekkürlerBen teşekkür ederim Nihat. ![]() Atatürk gibi bir öndere sahip olduğumuz için dünyanın en şanslı milletiyiz . ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
04-05-2011, 12:01
Ne kadar acıdır insanın teselliyi içkide araması.
Fazla içincede ayakta duramayıp yıkılması. Çok güzeldir içkiyle muabbete başlamak. Çok zordur fazla içince muabbeti bitirmek. Çok kahrecidir eve gidince çocuların bile koktuğunu hissetmesi. Ben yıllaca rakıyı kederden içmedim hep neşeden içtim. Ben çok aradım rakıda kültürü dostluğu yıllarım geçti bulamadım. Sarhoş olmadan içenleri çok severim ve saygı duyarım. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Balık Kültürü | adigec | 0 | 2,128 |
23-02-2006, 11:36 Son Yorum: adigec |