Yorumları: 2,864
Konuları: 93
MaVrUşGiL yazdı:[SIZE="4"][COLOR="Blue"]Benim gibi balığa gitme fırsatı yaratamayan lara fırsat,
Yine benim gibi fırsat ihtimallerini tembelliği yüzünden erteleyenlere azim,
Balıksız dönenlere bol balık,
Tutanlara daha çoğunu yada daha büyüğünü,
Tüm kalbimle dilerim.
Rast gelsin...[/COLOR][/SIZE]
nasılsa temmuzda mali tatil sende ozaman gidersin Serkan.

Seninkisi birşeymi zaman konusunda, denizin içinde çalışıyorum ben.
Benim tekne var
Tersanede Çalışıyorum denize -5 yerimiz.

deniz üzerindeyiz
Hertürlü malzemeden çok fazlaca var.
Ama denizi en son 1 hafta önce tersanenin iskelesine gittiğimde gördüm.
Gidenlere bol avlar, gidemeyenler sitede bol zamanlar dilerim.
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
nihatkr yazdı:nasılsa temmuzda mali tatil sende ozaman gidersin Serkan.
Seninkisi birşeymi zaman konusunda, denizin içinde çalışıyorum ben.
Benim tekne var
Tersanede Çalışıyorum denize -5 yerimiz.
deniz üzerindeyiz
Hertürlü malzemeden çok fazlaca var. 
Ama denizi en son 1 hafta önce tersanenin iskelesine gittiğimde gördüm.

Gidenlere bol avlar, gidemeyenler sitede bol zamanlar dilerim.
Aman abi, adı mali tatil 4 gün ertelemesi var

o kadar.
Asıl sorun benim uykumdan ve keyfimden taviz vermeyişim yani tembellik o kadar

birazcık kassam olacakta işte onu yapamıyorum. Ama dün kararımı verdim iş yerime bi malzeme yığınağı yapacam bizimki haftada bir kaç gün mesaiye kalıyor o zaman istikamet avcılar sahil bi tavalık istavrit alsam yeterde artar bile

.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
MaVrUşGiL yazdı:Aman abi, adı mali tatil 4 gün ertelemesi var
o kadar.
Asıl sorun benim uykumdan ve keyfimden taviz vermeyişim yani tembellik o kadar
birazcık kassam olacakta işte onu yapamıyorum. Ama dün kararımı verdim iş yerime bi malzeme yığınağı yapacam bizimki haftada bir kaç gün mesaiye kalıyor o zaman istikamet avcılar sahil bi tavalık istavrit alsam yeterde artar bile
.
bu ne dünya kardeşim anlamıyorum gidiyor. Hem keyiften taviz vermeyeceksin ama ötekinide isteyeceksin.

varsa öyle imkan bizde yapalım.
Sabah erken kalkacaksın. Henım cocuklar uyurken istanbulun serin havasını içine çekeceksin.
Ben pazargünleri 4,5-5 gibi evden çıkıyorum. 10 a kadar denize gidiyorum. 11 de evde oluyorum. Zaten evdekiler anca yeni yeni kendilerine gelmiş oluyor

kimsede laf edemiyor.
Ama bu aralar işler yoğun ondan pazar günü gidemiyorum balığa. İstavrit çoğalmış. 30 lira olmuştu kilosu

istavritin ya. Kendim tutmaktan bıkmıştım geçensene. Ama şimdi yine tutmak lazım buzlukta balık stoku bitti. 4 hafta önce 3 kg çinekop tutmuşutum onlarda bitti.
ben ereğlideyken öyle yapıyorum,sabah 5 te kalkıyorum gidip balığımı tutup 11 de dönüyorum zaten hanım çocuklar yeni yeni kahvaltı fazlına geçmiş oluyor bende onlarla olmuş oluıyorum da istanbuldada bunu yapmam lazım işe gelirken 1 saat boğaz havası alıp balığımı tutup öyle işe gelsem heralde 2 misli halı ve parke satarım
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Tamam yaww üstüme gelmeyin

gidecem balıksızda olsa 1 hafta içinde raporu buraya yapıştıracam.
LeVrEkCi yazdı:ben ereğlideyken öyle yapıyorum,sabah 5 te kalkıyorum gidip balığımı tutup 11 de dönüyorum zaten hanım çocuklar yeni yeni kahvaltı fazlına geçmiş oluyor bende onlarla olmuş oluıyorum da istanbuldada bunu yapmam lazım işe gelirken 1 saat boğaz havası alıp balığımı tutup öyle işe gelsem heralde 2 misli halı ve parke satarım 
Hakket ya adaş sen halıcısın demi. Bana adresini yazda sana ben hanımla bir geleyim.
Bence erken kalkılmalı. Sabah istanbul çok güzel. Heleki boğaza yakın oturanlar için.
LeVrEkCi yazdı:ben ereğlideyken öyle yapıyorum,sabah 5 te kalkıyorum gidip balığımı tutup 11 de dönüyorum zaten hanım çocuklar yeni yeni kahvaltı fazlına geçmiş oluyor bende onlarla olmuş oluıyorum da istanbuldada bunu yapmam lazım işe gelirken 1 saat boğaz havası alıp balığımı tutup öyle işe gelsem heralde 2 misli halı ve parke satarım 
Hakket ya adaş sen halıcısın demi. Bana adresini yazda sana ben hanımla bir geleyim.
Bence erken kalkılmalı. Sabah istanbul çok güzel. Heleki boğaza yakın oturanlar için.
royal halı ve pierre cardin halı bayisiyim adaş,ne zaman istersen buyur beklerim telefonum 05359633242 sarıyerin merkezindeyim aradınmı tarif ederim kolay yerim.haber verde ben burada olayım
sabah erken işini kafaya koydum sabahları başlıyorum artık kısmetse.ben istinyeden boğaza inip sarıyere kadar sahilden geliyorum olta atmaya çok yer var yani..
LeVrEkCi yazdı:royal halı ve pierre cardin halı bayisiyim adaş,ne zaman istersen buyur beklerim telefonum 05359633242 sarıyerin merkezindeyim aradınmı tarif ederim kolay yerim.haber verde ben burada olayım 
sabah erken işini kafaya koydum sabahları başlıyorum artık kısmetse.ben istinyeden boğaza inip sarıyere kadar sahilden geliyorum olta atmaya çok yer var yani..
Güzel valla. Benim ev denize uzak. İş denize sıfır ama 1 metrelik kefallerden başka balık yok
Telefonu kaydettim.