Yorumları: 2,864
Konuları: 93
Uzun_ahmet yazdı:Eğer 15 haziran sonrasına olursa Eskişehir e de bekleriz gününü kararlaştırırız önemli değil haftasonu bir kaçamak yaparız..
Ahmet bey, benim senede 2 defa 2 gün izin kullanmam sağlığıma faydalı bir durum değil. Ben şirkete gelmedimmi eksiklik hiseediyorlar. Onedenle seneye inşallah.
busene yakın çevre ancak.
Teklifinize teşekkür ediyorum.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
nihatkr yazdı:Ahmet bey, benim senede 2 defa 2 gün izin kullanmam sağlığıma faydalı bir durum değil. Ben şirkete gelmedimmi eksiklik hiseediyorlar. Onedenle seneye inşallah.
busene yakın çevre ancak.
Teklifinize teşekkür ediyorum.
Hiç önemli değil siz ne zaman isterseniz biz burdayız..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
nihatkr yazdı:Selam,
Ben denizi çok seven ve daima denizde avlanan bir balık tutma meraklısıyım. Ama şu tatlı su işine kafayı taktım. 1 kere tatlı su avı yapmazsam gözüm arkada kalacak.
Bunun için tatlısu avı yapabilecek arkadaş varsa bende bir takılayım diyorum yanına. İstanbul-izmit-adapazarı-tekirdağ-edirne-kırklareli hatta bilecik kütahyaya kadar gelirim. yeterki zaman önceden belirlensin. Malum hanımdan izin alacağız.
İlgilenen olursa sevinirim.
Teşekkürler.
Nihat abi havalar biraz daha ısınsın , ister turna ister sazan ve yayın haziranın başından itibaren bana söylemen yeterli. Yanlız sonra tatlı su avcılığı hastalık olursa karışmam
Sazanları özledim...
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
bencede Rusana takıl abi,geçen sezon en çok tatlısu avı raporu Rusan dan geldi,sazan,yayın ,turna, vs.. öyle ufak efek te değil, tam olta zevkini doyasıya yaşayacağın boylarda hemde .

rusan yazdı:Nihat abi havalar biraz daha ısınsın , ister turna ister sazan ve yayın haziranın başından itibaren bana söylemen yeterli. Yanlız sonra tatlı su avcılığı hastalık olursa karışmam 
Teşekkürler. Gideceğiniz zaman haber verirseniz ben gelirim.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
nihatkr yazdı:Teşekkürler. Gideceğiniz zaman haber verirseniz ben gelirim.
ustam sen kimle gelmek istiyorsan haber ver yeter ister günü birlik ister iki günlük size kalmış bu ay en verimli balık türü levrek at çeeek

yasağıda yok turnada çıkarsa ne ala ama söz yok turna için ancak hazır olursa tavaya atabiliriz siz kendinizi ayarlayın alo demeniz yeterlidir
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
nihatkr yazdı:Teşekkürler. Gideceğiniz zaman haber verirseniz ben gelirim.
Nihat abi hemen hemen her pazar balık peşindeyiz. bu sıralar diğer balıklar yasak zamanda oldugu için sadece turna ile uğraşmaktayız. hazirandan itibaren sazan ve yayın için uğraşıcaz. Suların bıraz daha ısınmasını beklıyoruz. bu aralar turna çok isteksiz. gitmek istersen her zaman gidelim demen yeterli. numaram 0554 746 47 50. inşallah trofe balıklar yakalarız.
Sazanları özledim...
rusan yazdı:Nihat abi hemen hemen her pazar balık peşindeyiz. bu sıralar diğer balıklar yasak zamanda oldugu için sadece turna ile uğraşmaktayız. hazirandan itibaren sazan ve yayın için uğraşıcaz. Suların bıraz daha ısınmasını beklıyoruz. bu aralar turna çok isteksiz. gitmek istersen her zaman gidelim demen yeterli. numaram 0554 746 47 50. inşallah trofe balıklar yakalarız.
Teşekkür ediyorum. Eminolki derim.

Telefonunu kaydettim.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rusan bu işin hastasıdır adaş ona uy amacına ulaşırsın
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
rusan yazdı:Nihat abi hemen hemen her pazar balık peşindeyiz. bu sıralar diğer balıklar yasak zamanda oldugu için sadece turna ile uğraşmaktayız. hazirandan itibaren sazan ve yayın için uğraşıcaz. Suların bıraz daha ısınmasını beklıyoruz. bu aralar turna çok isteksiz. gitmek istersen her zaman gidelim demen yeterli. numaram 0554 746 47 50. inşallah trofe balıklar yakalarız.
Rusen sen kendini tamamen tatlısuya kaptırdın helal olsun sana..

[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]