Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kuleli'de bereket
Lakerda yazdı:Alkis Seerf

Afiyetle üstad..

Kardeşliğe ve dostluğa...Seerf
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Cahit abi, güzel ve imrendirici görüntüler için teşekkür ederim AlkisSeerf hakkı verilmiştir Smile

Bana katıldığın için bende teşekkürler ediyorum.Sağlığa,dostluğa ve kardeşliğe..Seerf
Bul
cilingoz yazdı:cahit abi yine kırmışsın balığın belini paylaşım için tşk.

Kardeşim,fırsat bulursan mutlaka git.Boğaz müthiş verimli.Hem zevkini yap,hemde stres at.Sevgiler kardeşime...
Bul
bahriyeli yazdı:yine güzel keyifli bir av olmuş cahit abi.keyfin neşen bizede ortak oldu sağolasın.benim sesimde çok kötü ama böyle neşeli ortamda dayanamam bende şarkı söylerim.sevgiler saygılar abim rastgeleAlkisSeerfAlkis

Sesin kötü olsun olmasın, sen neşeli,mutlu ol yeter.Sevgiler...
Bul
Sabah sabah bütün keçilerimden kurtuldum sayende Cahit abicim.Eline emeğine sağlık.Hem av,hem balıklar,hem sunuş,hemde YUTUŞ muhteşem.Buyur gel bir günde İzmirde boğalım İzmirin Yeşilini.Seerf
Bul
Cahit abi balık tutman biryana şu sunumun yokmu hakkaten süper. ÖZenle dizilmiş sevgiyle sıralanmış balıklar kendini çok belli ediyor.

Saygılar, bol balıklı avlar.
Bul
Her ne kadar bizler oralara uzak olsakda anlatımınızla bizleride oralara çektiniz, teşekkürler..AlkisAlkisSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
hay maşaallah bereketli olsun..canım ızgara çekti yarın balığa gideyim bari...bol bereketli avlar rasgelsin...afiyet olsun arkadaşım...AlkisSeerfAlkis
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Bul
Süper olmuş ellerine sağlık afiyet olsun rakı balık tam yeri olmuş Smile Alkis Seerf
Bul
yycolak yazdı:Sabah sabah bütün keçilerimden kurtuldum sayende Cahit abicim.Eline emeğine sağlık.Hem av,hem balıklar,hem sunuş,hemde YUTUŞ muhteşem.Buyur gel bir günde İzmirde boğalım İzmirin Yeşilini.Seerf

Yalçın,her gün Boğaz'dayım.İnanılmaz bir akın var.Balık Kuleli'de yatak yaptı.Çaparinin şekline bakmıyor.On'lu-onbeş'li geliyor.Bu balıkta mundar edilmezki.Öyle değil mi Yalçın? İnşallah kısmet olurda, birlikte birer kadeh atarız bir gün.Kendine iyi bak.Sağlıcakla kal...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi