Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İZMİR'de Muhteşem Gösteri
ercan abi gerçekten çok güzel kareler eline sağlık.paylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Paylaşım için teşekkürler Ercan kaptan..
Yeğenimin aşırı ısrarına dayanamayan bacanağım da İstanbul'dan soluğu orada aldı.Daha görüşemedik umarım onların da dolu dolu fotoları ve anlatacakları vardır bana..
Bul
çok güzel görüntüler..o uçakın içinde olmak istemezdim..çok korkunç.Nayirolamaz.ercan abi teşekkürler paylaşımın için..saygılar.
Seerf
Bul
bende 2004 te kuşadasında denkl gelmiştim. gerçekten muhteşemlere...
paylaşım için teşekkürler...Alkis
Bul
Lakerda yazdı:Paylaşım için teşekkürler Ercan kaptan..
Yeğenimin aşırı ısrarına dayanamayan bacanağım da İstanbul'dan soluğu orada aldı.Daha görüşemedik umarım onların da dolu dolu fotoları ve anlatacakları vardır bana..
O uçaklar gerçekten çok heyecan verici dokunmak bile insanda farklı duygular uyandırıyor. Ben çektiğimiz fotoların hepsine bakamadım daha sonra tekrar paylaşıcam. Tam arşivlik. Yeğeninin geleceğini keşke bildirseydin. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Biz görevliyken bile zorlandık76
Bul
BALIK and OZAN yazdı:çok güzel görüntüler..o uçakın içinde olmak istemezdim..çok korkunç.Nayirolamaz.ercan abi teşekkürler paylaşımın için..saygılar.
Ozan,Siyirdim çok haklısın o uçaklarda uçmak için önce maçamızın tutması lazım. Konuştuğum bir pilot Yüzbaşı ilk uçuşlarda resmen orgazm oluyorduk deyince çok şaşırmıştım. O süratle hele ters gidişler ve düşüşler bölümü anlatılamaz
Bul
ALTAYLI yazdı:O uçaklar gerçekten çok heyecan verici dokunmak bile insanda farklı duygular uyandırıyor. Ben çektiğimiz fotoların hepsine bakamadım daha sonra tekrar paylaşıcam. Tam arşivlik. Yeğeninin geleceğini keşke bildirseydin. İnanılmaz bir kalabalık vardı. Biz görevliyken bile zorlandık76
Kaptanım inan aklıma geldin, ama işlerinin yoğunluğunda bir de sana ayrı yük çıkarmak istemedim.İnce düşüncen için teşekkürler.
Bizimkiler de zaten hayatlarından gayet memnunlar,sıkıntı çekmemişler.Benim yeğen THK'nun maket uçak bölümüyle ilgili.Kursları aksatmıyor,tahminim onların aracılığıyla oraya geldiler.Epeyi de foto çekmişler uygun bir zamanımda onların fotolarından bazılarını buraya eklerim..
Bul
Lakerda yazdı:Kaptanım inan aklıma geldin, ama işlerinin yoğunluğunda bir de sana ayrı yük çıkarmak istemedim.İnce düşüncen için teşekkürler.
Bizimkiler de zaten hayatlarından gayet memnunlar,sıkıntı çekmemişler.Benim yeğen THK'nun maket uçak bölümüyle ilgili.Kursları aksatmıyor,tahminim onların aracılığıyla oraya geldiler.Epeyi de foto çekmişler uygun bir zamanımda onların fotolarından bazılarını buraya eklerim..
Maket uçaklar bambaşka bir tutku. Yeğenini kutluyorumAlkis
Bul
ALTAYLI yazdı:Yalçın, özellikle çocuklar için kaçırılcak cinsten değildi. Uçaklara bine dokunup inceleyebilirlerdi. Aşağıdaki gibi

Bak bunu yeni gördüm.İlk resimdeki göbeği güzel arkadaşı bir yerden hatırlıyor gibiyimya.....Siyirdim
Bul
5. resimdeki bizim eskişehirdeki hava ikmal bakım merkez komutanlığından gitti diye biliyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir kar altında dearyildirim 18 4,265 06-02-2007, 19:22
Son Yorum: Avcı Altan

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi