06-06-2011, 21:47
kurusogan yazdı:cok güzel balıklar orhan abi eline saglık
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi berektli vede afitet olsungüzel balıklar.
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi.Teşekkür ederim arkadaşlar

Bornova - izmir
Bolca İsparoz
|
06-06-2011, 21:47
kurusogan yazdı:cok güzel balıklar orhan abi eline saglık MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi berektli vede afitet olsun HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi.Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
06-06-2011, 22:06
Albatros-gr yazdı:masallah Orhan abi,her cesidinden balik almissin..Geneline bakılırsa evet,çeşit oldu,ağırlıklı isparoz olduğu için ayrıca birisininde ilgisini çeksin diye yazdım ![]() ![]() Sırtıda değişik uygulamalar yapıyorum,gelen martı kurşunlu takıma geldi,sırtyı açıp sahteyi salarken daldı ![]() ![]() ![]() Teşekkür ederim Faruk ![]()
Bornova - izmir
06-06-2011, 22:23
baba sırf senle lalamara gelcem mercan tutmaya gelcem habern ossun
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
06-06-2011, 22:27
orhanekmekci yazdı:Geneline bakılırsa evet,çeşit oldu,ağırlıklı isparoz olduğu için ayrıca birisininde ilgisini çeksin diye yazdım baba iyi tekn,ik ve taktikler erriyon ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
06-06-2011, 22:29
tedirgin SaZaN yazdı:afiyetle Orhan abi eline sağlık ozoca51 yazdı:afiyet ve bereketli olsun orhan abi. ANTALYALI07 yazdı:orhan abi bereketli ve afiyetler olsun.bol şanslar rastgele. bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun rastgele. Teşekkür ederim arkadaşlar ![]()
Bornova - izmir
06-06-2011, 22:33
ALTAYLI yazdı:Kaptanım bir arada beraber gidelim. Ne olur beni zorla. G Kaptanım,ben emekliyim ![]() ![]()
Bornova - izmir
06-06-2011, 22:42
eşref sürek yazdı:Orhan abim su üstü sırtı çekerken en büyük sorun martılardırSırtıda en büyük sorunum bu martılar ![]() ![]() ![]() sevimli34 yazdı:Çok güzel avlar yapmışsın orhan abi.Teşekkür ederim Cem ![]()
Bornova - izmir
06-06-2011, 22:45
orhan abi babam martı yakalayınca özgürlüğüne karşılık 2 tüy alırdı çaparide iyi iş yapardı
![]() ![]() ![]()
06-06-2011, 23:25
Kaptan ikinci foto başkasına ait galiba seninkilere karışmış !!
(Tepsiyi göremiyorum da ![]() Bereketli ve de afiyet olsun.. ![]()
07-06-2011, 10:00
Tebrikler Orhan abicim.
Güzel avların her daim devam. ![]() İşte gerçek balıkçı. Afiyetle ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|