Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolca İsparoz
kurusogan yazdı:cok güzel balıklar orhan abi eline saglık Alkis

MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi berektli vede afitet olsun AlkisSeerfAlkis güzel balıklar.

HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun orhan abi.Gulumse
Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
Albatros-gr yazdı:masallah Orhan abi,her cesidinden balik almissin..Alkis
sadece konunun basligi,baliklara gore degil haksizlik ediyor......tabii bolca isparoz var ama,baska baliklar da var..afiyetle...Seerf
kalamar bir tane de olsa..gorunmus olmasi iyi...Alkis
sirtiyi kursunsuz mu saliyorsun da marti atliyor...yoksa,sahte tekneye yaklastiginda,su ustu yaptiginda mi daliyor martilar..
ilk foto da deniz pek sut liman degilmis,dalgali gozukuyor..
daha da bollarina
rastgele
Geneline bakılırsa evet,çeşit oldu,ağırlıklı isparoz olduğu için ayrıca birisininde ilgisini çeksin diye yazdımSiyirdimbir güzelikte kalamar sezonunu açtımAlkis
Sırtıda değişik uygulamalar yapıyorum,gelen martı kurşunlu takıma geldi,sırtyı açıp sahteyi salarken daldıSnifsinfilk kez kendimi yaralamadan martıdan kurtuldumHappybu avlak bulunduğum yere uzak sayılacak bir yer ve açıkta 10m.ye inen topuk tam balık yeride maşallah buranın rüzgarından tutunamıyorum ayrıca bölge paragat ve ağ yönündende oldukca bereketliHadiordan
Teşekkür ederim FarukSeerf
Bornova - izmir
Bul
baba sırf senle lalamara gelcem mercan tutmaya gelcem habern ossun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
orhanekmekci yazdı:Geneline bakılırsa evet,çeşit oldu,ağırlıklı isparoz olduğu için ayrıca birisininde ilgisini çeksin diye yazdımSiyirdimbir güzelikte kalamar sezonunu açtımAlkis
Sırtıda değişik uygulamalar yapıyorum,gelen martı kurşunlu takıma geldi,sırtyı açıp sahteyi salarken daldıSnifsinfilk kez kendimi yaralamadan martıdan kurtuldumHappybu avlak bulunduğum yere uzak sayılacak bir yer ve açıkta 10m.ye inen topuk tam balık yeride maşallah buranın rüzgarından tutunamıyorum ayrıca bölge paragat ve ağ yönündende oldukca bereketliHadiordan
Teşekkür ederim FarukSeerf

baba iyi tekn,ik ve taktikler erriyonAlkisWink
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:afiyetle Orhan abi eline sağlıkAlkisSeerf,Turanköy de isparoz da aradık var denilince ama mezgitler koyu ele geçirmişler, kendilerinden başka balık neredeyse koya giremiyorduSiyirdim

ozoca51 yazdı:afiyet ve bereketli olsun orhan abi.

ANTALYALI07 yazdı:orhan abi bereketli ve afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.

bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi tavalıklar çıkmış afiyet şeker olsun rastgele.AlkisSeerfAlkis

Teşekkür ederim arkadaşlarSeerf
Bornova - izmir
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım bir arada beraber gidelim. Ne olur beni zorla. GAlkis76eleyim de beraber çıkalım

Kaptanım,ben emekliyimHappyayın büyük bölümünü burada geçiriyorum tel.sende var beklerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
eşref sürek yazdı:Orhan abim su üstü sırtı çekerken en büyük sorun martılardır
yıllar önce marmara adasında bende bir martı yakalamıştım
martıyı zarar vermeden kurtarmak için çok uğraşmıştık
bereketli av zamanları yaşamışsın tebrikler
bu güzel avlarının devamını dilerim
afiyet olsun rastgele
Sırtıda en büyük sorunum bu martılarHadiordanhele az dalarlı sahteleri nerdeyse kullanamıyorum neyse ilk kez kendimi yaralamadan bu işten kurtuldumHappyteşekkür ederim EşrefSeerfsanada keyifli,bereketli avlar dilerim.

sevimli34 yazdı:Çok güzel avlar yapmışsın orhan abi. Alkis
Afiyet olsun.Seerf
Dahada bollarını yakalaman dileğimle... RASTGELE.Affet
Teşekkür ederim CemSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi babam martı yakalayınca özgürlüğüne karşılık 2 tüy alırdı çaparide iyi iş yapardı Siyirdim,bereketli olsun abim afiyet olsun SeerfAlkis
Bul
Kaptan ikinci foto başkasına ait galiba seninkilere karışmış !!
(Tepsiyi göremiyorum da Smile )

Bereketli ve de afiyet olsun..Seerf
Bul
Tebrikler Orhan abicim.
Güzel avların her daim devam.Alkis
İşte gerçek balıkçı. AfiyetleSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi