Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BOMBA!!! ile MELANUR AVI....?
tahsinmersin yazdı:Rauf abi ellerine sağlık,harika bir av ve harika bir gün.
işin zor kısmı balığı pişirmek onu kim yapmış göremedim.Gulumse
bence en keyiflisi tutmak ve yemek.Seerf
[SIZE="4"]Tahsin kardeşim istersen şöyle özetliyim Biz tuttuk,Ben temizledim,Kalem müdürüm iki tavada kızarttı diğer hanımlarda masayı ve salataları hazırladılar malum bardaklarıda her kez kendi el cağızıyla doldurduHappy[/SIZE]
Rauf abi valla hiç karaya ayak basmıyorsun gibi.Denizle iç içe olunca öyle oluyor sanırım.Keyifli tatiller dilerim.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
rauf abi herşey harika gözüküyor elinize sağlık.
Bul
SerenaY66 yazdı:Rauf abi valla hiç karaya ayak basmıyorsun gibi.Denizle iç içe olunca öyle oluyor sanırım.Keyifli tatiller dilerim.
Kıymetli kardeşim teşekkür ederim.

fotokopici yazdı:rauf abi herşey harika gözüküyor elinize sağlık.

Cok teşekkürler sende sağ ol.
[SIZE="3"]Tatilimi yaptığım Marmaris Evcan kampta Sevgili arkadaşım ve avdaşım Uğur ve izmirden sanayici arkadaşım Şükrü bey ile beraber gercekleştirdiğimiz MELANUR avı videosunu sizlerle paylaşıyorum geyet neşeli başlayıp ve verimli gecen bir haziran günüydü iyi seğirler.[/SIZE]
( bu avın mutakibimde bir kac daha balık avı videolarım olucak onlarında sırası geldiğinde burada bulacaksınız)

VİDEOMUZ
Dailymotion - UĞUR KAPTAN İLE MELENUR AVI - Spor Kanalı

[Resim: grnt007mi.jpg]
By merauf at 2011-06-08
[Resim: grnt014l.jpg]
By merauf at 2011-06-08
[Resim: grnt018p.jpg]
By merauf at 2011-06-08
[Resim: grnt016.jpg]
By merauf at 2011-06-08
rauf üstad bombalama tekniğini ile çok güzel uyguladın ve çok güzel de bir av izledim. elinize emeğinize sağlık afiyet olsun.AlkisAlkisAlkisSeerf
Bul
TEBRİKLER güzel av olmuş,biraz takımdan bahsederseniz sevinirim,teşekkürler
Bul
rauf abi bomba usulü takım nasıl bişey şamandırada kurşun yok yüzüyorlar gibi geldi yem nedir kanca nedir takımı biraz anlatırmısın..güzel video olmuş eline sağlık.rastgele Seerf
Bul
rauf abi konu burada varmış zaten Gulumse
Bul
konuyu 6. ayda açmışsın rauf abi GulumseBOMBA!!! ile MELANUR AVI....? - Amatör Balıkçı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Albatros-gr paragat-melanur show Albatros-gr 24 3,942 20-09-2013, 16:37
Son Yorum: monawar
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,452 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  saroz körfezindeki 3 günlük tatilimiz ve avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, yonca 38 6,697 02-06-2009, 08:48
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi