Yorumları: 15,531
Konuları: 117
yarın fotolar gelir bekliyoruz
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
balık var mı balık
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
akşam çok güzel muhabbet oldu..balık malık yok..sadece akşam hava kararmadan güzel istavrit yaptı..kurt çıkartmıştım..hava kararıncada yemliye attık.erol abi bir ispari aldı.yemlri istavritler ezip geçiyordu baş edemedik..ben biraz teke almaya gittim.teke ile de attık sonra zaten 24.00 gibi toparlandık..mehmet abi ve eşini son vapura yetiştirmemiz gerekiyordu..çok şahane soframız vardı..ahmet abim ve mehmet abimin eşi sofrayı kurdular harika oldu..ben zil zurna sarhoştum ama belli etmiyordum..

tüm dostlarıma teşekkür ediyorum bu ortamı oluşturdukları için.saygılar..bende foto yok
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Desenize akşamdan beri tık yok
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben olta bile getirmedim maksat muhabbet benim için ve çok zevk aldım,ahmet abi ve eşi baya uğraşmışlar ama evde bile öyle sofra heralde kurulamazdı çok teşekkürler

ozan sen ne ara sarhoş oldun onuda anlamış değilim ya

ama hakan donuk bakıyordu ondan şüphelenmiştim

bu buluşmaları daha sık yapmamız lazım.
resim bende 2-3 tane var oda erol abinin tuttuğu büyük ispari resmi onuda bi ara atarım.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Allah içinize sindirsin.Muhabbetin güzelleği Nihatcığımla konuşurken belliydi.Çokta güzel oldu.Sık-sık yapmalısınız bunu.İrtibatı koparmayın.Ben birde sofrayı merak ediyorum.Umarım fotoları vardır.Eeeee nede olsa gırtlak merakımız var balığı takiben.İnanın çok hoşuma gitti bu toplantı.Başlangıcı,hazırlanışı,yaşanışı hepsi heyecan vericiydi.Güzel oıldu güzeeeeeell....
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Hiçbirimiz fotoğraf makinesi almamışız yanımıza.Cep.tlf ile birkaç çekim yaptım ama flaşsız olunca gece çekimleri iyi çıkmamış.
Güzel bir akşamdı,tüm arkadaşlara teşekkürler.Bizi son vapura yetiştirmek için yolları ters de olsa hepsi götürmek istedi,Dönüş güzergahı daha uygun olan Hakan (şerpa) sağolsun Bostancı iskelesine bıraktı bizi ve adaya son sefere (00:15) yetiştik.
Oraya vardığımda Ozan kıyıdan çapari ile istavritleri topluyordu,ben de oltamı hazırladım bir kaç atış yaptım (mekan çok sığ ve kırmalık) 3 istavrit ile sonlandırdım..

İlerleyen saatlerde Erol, Ozan ve ben şamandıralı eşkina takımlarını suya indirdik ama takımlarla Erol'dan başkası ilgilenmedi muhabbet daha ağır bastı.

Erol güzel bir ispari aldı o kadar..
Arkadaşlık ve dostlukların pekiştirildiği bu tür etkinliklerin sık sık tekrarlanması dileklerimle..
Yorumları: 1,452
Konuları: 18
arkadaşlar derim herzaman dostluk gibisi yok diye balıkda bahanesi olmuş az olmuş çok olmuş mühim deyil yine dostluk kazanmış ( süpersiniz).
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 267
Konuları: 14
Güzel bir akşamdı soframız güzeldi bende takım falan götürmemiştim iyiki boşuna taşımamışım zaten sohbet ederken kimsenin balığa baktığı da olmuyor.
Bu güzel geceyi planlayan ve katılan herkese teşekkür ederim.