28-07-2011, 00:08
baris abi baliklar super kim nasil keyif yaptin baliklari cekerken daha buyuklerini tutarsin insallah
çupralar ve levrek
|
28-07-2011, 00:08
baris abi baliklar super kim nasil keyif yaptin baliklari cekerken daha buyuklerini tutarsin insallah
28-07-2011, 09:40
Tebrikler Barış, bu güzel avların hiç bozulmasın. İnşallah daha iri çipurlar da tutarsın
![]() Senden bir rica, bilmem daha önce koydun mu ama, şu yengecin iğne üstündeki halini bir fotoğraf çeker misin?
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
28-07-2011, 10:48
tatar35 yazdı:bir gün mutlaka seninle gelcem barış kardeş .bakalım bizde bu akşam sahilevlerine gidicez bunlardan iki tane yeter bana beklerim Erdal kardeşim sağolasın.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
28-07-2011, 10:50
ALTAYLI yazdı:Barışşşşş beni delirtmeyin kardeşim ya. Ben de balığa çıkmak istiyorummmm. Muhteşem ve çok yakışıklılar. Barış klasiği E çık sende balığa abicim seni tutan mı var ![]()
28-07-2011, 10:51
ada yazdı:çıpralar kaçar gider ozamana,ama yinede beklerim çaya,Aliağa da cafe Aliağadan çok haber geliyor sağlam çupralar çıkıyor diye.. davet alıyorum oradaki arkadaşlardan ama gitmek nasip olmadı.
28-07-2011, 10:55
Albatros-gr yazdı: Faruk abim birgün izmire yolun düşerse inşallah beraber avlıyacağız o çupraları. teşekkürler.
28-07-2011, 10:59
araphüso26 yazdı:bu güzel balıkları sanki hafife almışsın be bucalım.belkide iyice sende alışkanlık yaptı bu iş.bence harika balıklar afiyet olsun kardeşim. sen bu işi biliyorsun daha öncede dedim Yok be arap abim hafife alınacak balıklar değil bunlar. sadece son zamanlarda hep aynı avlar farkındaysan .. bana trofe lazım trofe ![]()
28-07-2011, 11:02
![]()
İlker VİRLAN 19/11/1974 (0 Rh +) Muğla
[SIGPIC][/SIGPIC]
28-07-2011, 13:27
Barışcım tebrik ederim.
bu aralar körfezden iyi balıklar alan arkadaşlar var ama seninkinler bayağı bir sağlam ![]() Bahadır ve Tahsin abimizle bir konuşup bir akşam hem muhabbet hem balık yapsak diyorum. ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
28-07-2011, 18:31
Barış süperin kardeşim.Levrek şahaneymiş.
![]() ![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|