Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
P3, 14 Ağustos 2011, Pazar
eline sağlık resimler bir harika.
Bul
Albatros-gr yazdı:ilk raporu okudum..keyif aldim..
bundan gene daha da cok keyif aldim..Alkis
sargoslar cok-cok guzel..
fakat sinagrit superAlkis.ayni merada tarihin birinde Mehmet(nayloncu)ile bizede takmisti oyle bir sinagrit..paragatta
devam Serkan ..devammmm
rastgele

Teşekkürler Faruk abi, bu mera hakikaten daha bereketliymiş. İlk sinagritimzi aldık, inşallah devamı da gelir. Bundan sonra buralardayız artık. Sizi de bekleriz Gulumse.

ALTAYLI yazdı:Serkan maşallah abicim o Sinagritin gelişi yeter süper olmuş. Afiyetle ve bereketle76

Teşekkürler abi, hava da durgun olunca aşağıdan gelen balığı görmek, dibe tekrar fişekleyişini görmek ve sonuunda tekneye almak insanı çok keyiflendiriyor.

SerenaY66 yazdı:off ki off sinariti sadece fotoğraflarda gördüm.Kendini görmedim ki tadını bileyim.Ama lezzetli olduğunu düşünüyorum.tebrikler.
Fotoğraflardan 7 numaralıda sinaritin ağzındaki iğnemi.

Teşekkürler İlker, daha önce sirtide çok olmamakla birlikte, palazlarını almıştım ama bu kadar büyüğünü ilk defa yakaladım bende. Lezzeti güzel, ben çok beğendim Smile. Evet 7 numaradaki iğne parakatenin iğnesi. Toplarken ağzından çıkaramadığımız için misinayı kestik.
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Oh ohhh pazar avı daha verimli imiş, 2.2 kğlık sinarit vede paragatta afiyetler olsun...AlkisAlkis

Teşekkürler Ahmet abi.

LeVrEkCi yazdı:bizim sinaritler o tarafa gelmiş demekki,maşallah güzel balıklar almışsınız serkan,orada canlı istavrit ile uzun olta denemelisiniz bence başarılı olabilir.bareketli olsun rastgele.Alkis

Teşekkürler Nihat, Uzun olta benim de kafama yattı. Denemeyi bende düşünüyorum. Bakalım deneyince raporlarım...

bucalıfikret yazdı:serken keyifli avın olmuş eline sağlık afiyetler olsun rast gele..AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler Fikret abi.

kayit yazdı:5.fotoğrafı masaüstü resmi yaptım.Tebrikler,fotoğraflar da balıklar da çok iyi.

Çok teşekkürler, o fotoğrafı ben de çok beğendim.

yycolak yazdı:Abi bu yahu.Üstüste.Maşallah maşallah...
Harika olmuş Serkancım elinize emeğinize sağlık.Afiyetle.Alkis76(alkış Ayakta.)

Çok teşekkür ederim Yalçın abi.

yalova tatar yazdı:bu trofeli bi paragat olmuş bereketli olsun iki günde bi yıllık erzak çıkmış serkan maşallahın var devam
Alkis

Teşekkürler Erden abi. Sadece tutmayı değil balık yemeyi de seviyoruz abi. Balığın derin dondurucuya girmesinden hiç hoşlanmıyorum. Bu yüzden en kısa sürede tüketmeye çalışıyoruz...
Bul
ufuktan26 yazdı:Sinarit paragat a renk katmış Alkis Oldukça verimli av olmuş.Afiyet olsun Serkan Gulumse

Teşekkürler Ufuk hocam.

muhammed tr yazdı:Bravoo diyecek birşey yok tek kelime ile harika.Rastgele.Alkis

Teşekkürler sizlere de rastgele...

orhanekmekci yazdı:Maşallah,sinağrit nefismişAlkisdevamına inşallahGulumseAfiyet olsun Serkan.

Çok teşekkürler Orhan abi.

Zıpkıncı yazdı:Maşallah maşallah balıklar harika bereketli olsun...

Teşekkürler ...

Lakerda yazdı:Tebrikler Serkan, doğum gününle birlikte bu avını da kutluyorum..Alkis

Çok teşekkür ederim Mehmet abi.
Bul
tahsinmersin yazdı:çok güzel bir rapormuş.güzel bir av yapmışsın.
sinarit harika.elinde daha güzel duruyor.
tebrikler,şansın bol olsun.

Gulumse Teşekkür ederim Tahsin abi.

Dr.Güner yazdı:yola devam Serkan,kim tutar seni.Bence o merada sirti yapmalısın,sinarit tek başına değildir,paragattan daha fazla yakalama şansın olabilir diye düşünüyorum.Enezde derin su avcılığı yapan bir profesyonel balıkçım var,o da sinaritin istavriti söylüyor,özelliklede iskorpite hiç dayanamaz diyor,denemek lazım.

Teşekkürler Güner abi. Ben daha çok zarganayı görüyordum internette. Ama isatavrit de iş yapıyormuş. İstavriti ve iskorpiti denemeyi düşünüyorum.

araphüso26 yazdı:pazar günü yapılan av dahada beereketliymiş hocam sinarit desen harika çıkmış tam avatarlık helal olsun daha büyüklerine inşallahAlkisAlkissinaritin renkleri fotosu harika yav çok beğendimGulumse

Teşekkürler Hüseyin abi. Bende avatar yaptım zaten Gulumse .

cilingoz yazdı:serkanım nediyeyim enfes av olmuş ençokta sinarite bayıldım afiyet olsun kardeşim.

Çok teşekkürler Selim abi...

ciko yazdı:oooo bereketli balik almissin serkan abi tebrikler..hep boyle devam durmak yok biz ise bu siralar baliga hasret kaldik

Teşekkürler Cihat, bu sene paragatta çok iyi balıklar aldık çok şükür. Bu aralar oltada pek birşeyler duyulmuyor. Eylül gelince kıyıdan da duyulmaya başlar...
Bul
maşallah süper av olmuş tebrikler Serkan.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
fotokopici yazdı:eline sağlık resimler bir harika.

Teşekkürler Erol abi.

bucalı yazdı:maşallah süper av olmuş tebrikler Serkan.

Teşekkür ederim Barış.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,278 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  Kızıldamlar 24 Ağustos balığı yaser2sultan 24 3,517 04-09-2014, 09:27
Son Yorum: yaser2sultan
  Elbistan Kuzuları 'Pazar' Avcı Altan 22 2,619 01-09-2014, 12:04
Son Yorum: ANTALYALI07
  24 ağustos trofe turnasi 87cm 4.250 gr. kovboy 8 1,412 27-08-2014, 00:57
Son Yorum: rusan
  05/01/2014 pazar avı lüferci1907 15 2,395 19-01-2014, 13:59
Son Yorum: karabacak
  24-25 Ağustos 2013 - '' Çift Çapa -1 '' Avlağında Sargoz Rasitali... Sargoz35 9 2,434 03-09-2013, 21:58
Son Yorum: YaKaMoZ
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 7,150 06-05-2013, 08:39
Son Yorum: ANTALYALI07
  İşte Taze taze balıklar.:) 10 Mart 2013 Pazar Sivrice 'de yazdan kalmış bir Gün.:) Torik Orhanbaba 26 5,548 16-03-2013, 14:28
Son Yorum: darıcalı
  Albatros-gr full pazar keyfi Albatros-gr 46 5,890 23-09-2012, 09:02
Son Yorum: Albatros-gr
  25 Ağustos Beykoz-Eminönü kzltp 13 2,577 28-08-2012, 12:08
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi