Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Devasa Mercanlar
Dr.Güner yazdı:harika pembeler,paylaşım için teşekkürlerAlkis

Teşekkürler ediyorum.Sevgiler,saygılar...
Bul
SerenaY66 yazdı:cahit abi gerçekten mercanlar büyükmüş.tebrikler.

Teşekkürler ediyorum.Herşey gönlünce olsun.
Bul
Cahit Acun yazdı:Sevgili Yalçın,yemimiz taze Sardalya idi.Güzel sözlerin için teşekkürler.Yanaklarından öpüyorum.

Teşekkür ederim Cahit abicim.Bende öpüyorum yanaklarından.76
Bul
bucalı yazdı:Tebrikler Cahit abi çok güzel mercanlar maşallah.. Orhan abiyede selamlarımı iletiver abi.

Teşekkürler ediyorum.Herşey gönlünce olsun.Selamını ileteceğim.
Bul
kaya yazdı:harika balıklar tebrikler...tutmasıda yemeside harika olur afiyet olsun...AlkisAlkisAlkis

Teşekkürler ediyorum.Gerçekten herşeyi ile çok güzel bir balık.Sizlerede nasip olsun.
Bul
OZGUR__C yazdı:Tebrikler Seerf ÜSTAD gerçekten süper görünüyolar.daha devasalarına inş.
Alkis

Bul
rusan yazdı:Tebrikler Cahit abi çok güzel av olmuş

Teşekkürler ediyorum.Herşey istediğin gibi olsun.
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:imrenerek, derin derin iç çekerek biraz da kıskanarak okuyup fotolara baktım abi,ellerinize sağlık,keyfiniz daim olsunAlkis

Yüce Allah sana daha irilerini ve güzellerini nasip etsin.Bunu gönülden istiyorum.
Bul
ufuktan26 yazdı:Mercanlar süpermiş.Tebrikler Cahit abi.Ellerinize sağlıkAlkisGulumse

Bul
Üstad mükemmel bir gün hemde dostlarla tadından yenmez derler ya aynı cinsten olmuş. Bu arada Mercan'ın kapamasını doğrusu balığa yazık etmek için icat etmişlerSnifsinf. Siz en doğrusunu yapıp afiyetle çalışmışsınız. Tebrik ediyorum çok keyifli bir paylaşımAlkisAlkis76
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi