Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nelerle uğraşıyoruz.
Uzun_ahmet yazdı:Şekerim tek mücadelemiz evlatlarımız için onların bu halleri bile çok tatlı..Smile

Dedimya artık işimiz bu diye şekerim.Teşekkürler.76
Bul
Allah bağışlasın Affet Allah hepimizin yavrucaklarına uzun ömürler versin.Affet
Hep onlar için değil mi çabamız Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Allah bağışlasın Affet Allah hepimizin yavrucaklarına uzun ömürler versin.Affet
Hep onlar için değil mi çabamız Gulumse

Teşekkürler Hocam.Başka işimiz yokki.76
Bul
canlarım benim allah bağışlasın abicim çok tatlşı çıkmışlar.. böyle uğraşa can kurbanAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kardeş senin yüzünü ben boyarım güzel çupra resmi yapayım.Siyirdim
Bul
öyle deyilmi yalcınım hep onlar için uğraşıyoruz inan hanım onlarla ilgilendigi kadar benimle ilgilenmiyor bizim kiler daha büyük daha çok baglandı hanım çocuklara tabi bizde kocadık azcık eskisi kadar sözümüz gecmiyor yinede güzel şeyler çocuklar allah acılarını göstermesin bu arada kızın da çok tatlı cim cime görüşürüz inşallah.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Şekerim yüzüne renk gelmiş artık ufaklığın.. Allah bahtlarını açık etsin evlatlarımızın.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
araphüso26 yazdı:canlarım benim allah bağışlasın abicim çok tatlşı çıkmışlar.. böyle uğraşa can kurbanAlkisAlkis

Eyvallah kardeşim.Sağolasın.İşin konumunu anlatmaya çalışmıştım.Siyirdim
Bul
bucalıfikret yazdı:kardeş senin yüzünü ben boyarım güzel çupra resmi yapayım.Siyirdim

O sana daha çok yakışır şekerim.Hem yeride belli.Siyirdim
Bul
yycolak yazdı:Varsa başka çare onu yapalım Hasancım.Mahcup

Yok abicim ne olsun sağlık ve gelecekleri parlak olsun başka birşey istemem Smile
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: