Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
11 Eylül pazar.
alooo yalçın mesajları okumuyormusun kardeşlşşş..HadiordanHadiordanHadiordan
Bul
yycolak yazdı:Vaz geçtik Ercan abicim.Kimsecikler bakmıyor telefonlara.Bakanlardanda olumsuz yanıtlar geldi.Bir daha girmeyeceğim bu işlere zaten.Adama kepaze olduk.20 gündür konuyu taşı yukarı güncelle,kimse yüz vermedi.Ben misafir sanatçıyım bundan böyle davet edilirsem.Wink76Zorlamayla olmuyor maalesef.

Canınmız sağolsun bakarız başka zamanlara76
Bul
yycolak yazdı:Vaz geçtik Ercan abicim.Kimsecikler bakmıyor telefonlara.Bakanlardanda olumsuz yanıtlar geldi.Bir daha girmeyeceğim bu işlere zaten.Adama kepaze olduk.20 gündür konuyu taşı yukarı güncelle,kimse yüz vermedi.Ben misafir sanatçıyım bundan böyle davet edilirsem.Wink76Zorlamayla olmuyor maalesef.

hadi yalcınım şunun şurasında ne kalmış20 ye toparlanmışınız bile koyverme kendini.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
YALÇIN ABİM NEDEN ÖYLE DİYORSUN İŞİ DEĞİŞTİRDİK NE OLACAĞINI BENDE BİLMİYORUM İLK GÜNDEN POSTADA KOYAMIYORUM KİSnifsinfSnifsinf
MUSTAFA UÇTU
İZMİR
[Resim: 2dtwxzt.jpg]
Bul
Orjinal Gönderi : yycolak
Vaz geçtik Ercan abicim.Kimsecikler bakmıyor telefonlara.Bakanlardanda olumsuz yanıtlar geldi.Bir daha girmeyeceğim bu işlere zaten.Adama kepaze olduk.20 gündür konuyu taşı yukarı güncelle,kimse yüz vermedi.Ben misafir sanatçıyım bundan böyle davet edilirsem.Zorlamayla olmuyor maalesef.

Yalçın abicim mesajını görmemiştim. Snifsinf

Başka bir sefer beraber oluruz insallah. Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
şu 11.09.2011 tarihi için birşeyler yazmak istiyorum ama kimseyide kırmak istemiyorum nedenmi site içinde dikkat ettimde benden yaşlı hiç kimse yok öyle ise benim üzerime öyle bir sorumluluk yüklemişim ki farkında olmamam mümkün değil nasıl bu sorumluluk diyeceksiniz öyle ya site kurucusu değilsin siteye gireli şurada kaç gün olduda kendinde bu sorumluluğu görüyorsun insanlar yaşlanınca daha fazla duygusal ve ister istemez sorumluluk konusuna daha çok önem gösteriyor... Şimdi site içindekinlerin hepimize büyük bir aile diyoruz itirazı olan varmı YOK dediğinizi duyar gibiyim öyle ise dinleyin... Bir ailedeki çoçuklar daima problem çıkarırlar anne ve baba buproblemleregöğüs gerip halladerler arasıda olsa evin hanımı yani anne de küçük hata yapar mesela elindeki işin vermiş olduğu meşguliyetten ocakta yemeği unutur yemek yanar bu sefer baba onadagöğüs gerer FAKAT eğer birgün baba bir hata yaparsa bunu bütün aile çeker işte yaşlılığın vermiş olduğu bu sorumluluk içinde tüm mensuplarımıza bildiririmki ki 11 eylül 2011 önemli idi hele,hele YALÇIN beye yakınlığıile bilinenler tabi bunları sitedeki yazıları okudukça vakıf (bilgi sahibi) oldum ne olusa olsun iştirakları gerekirdi diye düşünüyorum daha sizlere çok şey yazmak istiyorum fakat bazı konuları YALÇIN'ınbildirmesini isterim ama bildirmiyeceğinden de eminim Özellikle 06 09 2011 tarih saat 07.15 ile 07.35 yani 19.15 ile 19.35 arasında yaşadığını anlatmıyacağından eminim YALÇIN'cığım telefonla gerekenleri sana söyledim bornovada olmam hiç önemli değil abi şu de ben orada derhal biterim tekrar geçmiş olsun diyorum bunuda bütün sitedekinlere duyuruyorum
Bul
hüseyin abi burada herkesin söz hakkı vardır yeterki kırıcı olmasın kurallara uysun saygılı olsun dost bilsin,yani 11 yaşındaki üyeninde sözünü dinledik 30 ysşındakinide 70 yaşındakinide,bizim için inan herşey dostluk için ve en baştan beri oktayla dediğimiz tek şey 10 kişi olsun ama dürüst,saygılı,gerçek dost olsun dedik bu amaçla yola çıktık ve hiç tavizsiz bunu uyguluyoruz.
yalçın abi hemen alınıp kızmış bu kızmayın ama askerdeki kanka dediğim ve hala daha görüştüğüm izmirli arkadaşımdada aynıydı,yaşantımdada aynı buradaki üyelerimizdede aynı.neden bilmiyorum (ne olur kimse alınmasın ama bu gerçek izlenimimdir)izmirliler ço kalıngan çok darılganlar,yalçın abi konuyu açtı 3 gün sonra pes etti aslında organizayon konuları 3-4 hafta önceden açlıp duyuru yapılır emailler atılır facebook dan yayılır ama bunu beklemedi ve aceleci davrandığı için az katılım oldu.,bu konunun açılış nedeni ve gelişmesini takip ediyorum sonuçta yalçın abi tüm iyi niyetiyle acil tüm dostları toplamak istedei ama zaten 9 gün bayram tatili site boştu sonrasındada vakit azaldı ve konu görülemedi bile.
bence bu organizasyon iptal edilip 1 ay sonraya gün alınsa o tekne dolar ki şu durumda bile bence en az 20 kişiyi geçer.
ben konuyu şimdilik açık tutuyorum.
Bul
yalçın abiyi aradım konuştum gerekli ilgi gösterilmedi bende tekneyi iptal ettim dedi,bende kendisine 1 ay önceden duyuru yapalım isim listesi oluşturalım dedim.
toplu email çekince geleceğini belirten arkadaşlar kusura bakmayın birdahaki sefere güzel bir tekne organizasyonu olacak inşallah.
Bul
Hayırlısı olsun.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
LeVrEkCi yazdı:yalçın abiyi aradım konuştum gerekli ilgi gösterilmedi bende tekneyi iptal ettim dedi,bende kendisine 1 ay önceden duyuru yapalım isim listesi oluşturalım dedim.
toplu email çekince geleceğini belirten arkadaşlar kusura bakmayın birdahaki sefere güzel bir tekne organizasyonu olacak inşallah.

Vallahi kimseye kırgınlığım yok.Tekne sahibi sıkıştırdı.Ben iptal etmedim,yani darda kaldım adam sıkıştırıca.Aradığım bir kaç kişide gelmeyeceğim deyince ne yapacağımı şaşırdım.Pers etmişlik yok.Yola devam.Nasıl isterseniz yine yaparız.Nihatcım gerçekten alınmadım.Kimseyi zorda bırakmak yada zorlamak ismediğimden böyle oldu.Sizere kırgınlık mümkünmü.Hepinizi çok seviyorum.Yürekten.BiggrinSefiomRose
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İlk pazar.... yycolak 137 11,246 05-09-2011, 20:34
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi