Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Y.a.R.i.S.m.A.
bucalıfikret yazdı:nihat anlamıyorsun sana yağcılık yapıyor.avatar resimi için.SiyirdimHeheBobo

vallahi gonderdim..admin kirpilik yapiyor..1. ye hediye vermesin diye...Hadiordan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ne bileyim abi şekerleme olmasın bu balıklarda bizSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
kaç cevap hakkım var bilmiyorum ama acemi olaraktan bir cevap daha söylesem fena olmaz hani Big Grin Cevap : Bu bir KALEM Gulumse
Bul
kale124 yazdı:kaç cevap hakkım var bilmiyorum ama acemi olaraktan bir cevap daha söylesem fena olmaz hani Big Grin Cevap : Bu bir KALEM Gulumse

AlkisAlkisAlkis
[COLOR="Blue"][SIZE="5"]adminnnnnnnnnnn..
hediyeyi hazirla....
[/SIZE][/COLOR]

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Evet bu bir kalem.Alkis
Bizim gençliğimizde telefon internet yoktu.Snifsinf (Ya mektup yazıcan yada duman ile haberleşicen.)
Bir kaç güzel söze kanan dişi SAZAN'ları name ile avlamaya yarardı.Siyirdim (Rapala niyetine)

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
aha ben bulmuşum doğruymuş Siyirdim Siyirdim sevindimde Big Grin şimcik nerede benim hediyem kim benimle iletişime geçecek Big Grin
Bul
hay admin kadar levrek düşsün ayağınıza Siyirdimborca sokuyor beni yahuu tamam kazanana 1 hafta gold üye konuyu açıp borca sokana 1 hafta hareketli avatar ne dersinizSiyirdimHehe
Bul
Resmi ilk gördüğümde kuyruğunda bişeyler olduğunu farkettim ama cevaplar çoktan gelmiş ve hediye çoktan alınmış bravo kale124(Dursun) AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Dursuncum tebrikler.Goldluk yakışmış.Devamlı olması dileğiyle.Alkis
Bul
LeVrEkCi yazdı:hay admin kadar levrek düşsün ayağınıza Siyirdimborca sokuyor beni yahuu tamam kazanana 1 hafta gold üye konuyu [SIZE="5"]açıp borca sokana 1 hafta hareketli avatar ne dersiniz[/SIZE]SiyirdimHehe

iyi artik..her firsatta hareketli avatar..Hadiordan
simdi neden kizdin.Hi.
Allah..Allah
1 hafta Antalya tatili versen ne olurdu sanki....senin icin denizden bir damla suSiyirdim
..........................

bu arada gold uyelikte yakismis..hayirli olsun...
Ohyandanen buyuk admin bizim adminOhyandan
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi