Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misafirim kimdi?
dünyanın en güzel insanların günaydınlar
Bul
hus213 yazdı:adaşım kişinin kim olduğunu yeni olduğum için bilemiyeceğim ama koyduğunuz o resime avatarmı ne diyosunuz çok hoşuma gitti bilgisayar hakkında herşeyi kendi çabalarım ile öğrendim fakat hiçbir zamanne bileyim yok çetleşmekmiş yok avatar yapmakmış gibi konulara girmedim hiç te merak sarmadım bunu da sizlerden öğrenirim inşallah bilenlere duyurulur avatarmıdır nedir nasıl yapılır öğretirseniz memnun olurum ne demiş hazreti peygamberimiz (S:ASmilebana bir kelime öğretenin kulu kölesi olurum.bende minnettar olurum ha bunlar internette yokmu var varda sizlerden bu bilgileri almanın zevkini yaşamak insana daha başka bir haz verir düşüncesindeyim şansınız bol kısmetiniz açık olsun rasgele

Sende yapmışsınya avatarını şekerim.Ne güzel yakışıklı bir foto yokmuydu orada.76Wink
Bul
adaşım kişinin kim olduğunu yeni olduğum için bilemiyeceğim ama koyduğunuz o resime avatarmı ne diyosunuz çok hoşuma gitti bilgisayar hakkında herşeyi kendi çabalarım ile öğrendim fakat hiçbir zamanne bileyim yok çetleşmekmiş yok avatar yapmakmış gibi konulara girmedim hiç te merak sarmadım bunu da sizlerden öğrenirim inşallah bilenlere duyurulur avatarmıdır nedir nasıl yapılır öğretirseniz memnun olurum ne demiş hazreti peygamberimiz (S:Abana bir kelime öğretenin kulu kölesi olurum.bende minnettar olurum ha bunlar internette yokmu var varda sizlerden bu bilgileri almanın zevkini yaşamak insana daha başka bir haz verir düşüncesindeyim şansınız bol kısmetiniz açık olsun rasgele
Bul
hus213 yazdı:dünyanın en güzel insanların günaydınlar

İyi dilekler Yoklama konusunda Hüseyin abicim.Oraya bekliyoruz.76
Bul
Kamil hoşgeldin. Gördünmü abicim nasıl bilinirmiş.Hissi kavlen vukuu76
Bul
cilingoz yazdı:uzun ahmetmi geldi yoksa nihat

Eyvallah abicim ama malesef ben değildim..Wink
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Kamil abi emekli olunca angaradan uzaklaştın,yada angara dışına çıkınca seni artık siteden seyrediyoruz.reklamın iyisi kötüsü olurmu.Tüm Türkiye seni tanıdı artık.Daha da tanıyacaktır.kolay gelsin .
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ortak Kamil abiyide uyandırsaydın bu ay sonu için, geçen seferkini kaçırdığı için bayağı üzülmüştü,, ve sende inceden tarihi koysan diyorum,,o tarih ay olarak ekime denk gelirse benden nanay..işleri daha halledemediğim için belirsizlikle cebelleşiyorum,,sosn son bir moral olur belkiSmile

önümüzdeki salı gibi program belli olacak ortak bilgi vereceğim.
Bul
Nerde br missfir gorsek ilk tahmin kamil aga Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
LeVrEkCi yazdı:kamil abinin herkese selamı var diyecektim ki kendisi girmiş zaten siteye Gulumse

cevap burada mehmet abi orjinal resimde ekli Gulumse
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  misafirim var arkadaşlar LeVrEkCi 30 4,748 06-05-2008, 13:09
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi