Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doğum Günü Sinoları
orhanekmekci yazdı:Maşallahınız var Burak bey,böyle keyifli avcılık Burc beyin doğum gününe gelmesi av gününe ayrı güzellik katmışAlkisBurç beyin doğum gününü kutlar keyifli avlarınızın devamını dilerim.Rastgele

Bence de Burç'a en güzel doğum günü hediyesi bu oldu.iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
drasty41 yazdı:tebrikler üstad gene harika kareler burç bu arada doğum günün kutlu olsun nice yıllara..AlkisSeerf

Sevgili Recep teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
uzman42 yazdı:Maşallah emeklerinize sağlık , video da çok güzel olmuş neredeyse kalkıp balığa gidecektim vallahi ...

Sevgili İsmail beyendiğin için teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul
yalova tatar yazdı:abi rapor ve görseller süper ..bende sanki avı yaşadım ..burç beyinde yeni yaşını burdan kutluyorum .AlkisAlkisAlkis nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber.Affet

Erdencim bu paylaşımımızla yaşadıklarımıza seni de ortak edebildiysek ne mutlu bize.İyi dileklerin için teşekkür ederiz.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:raporuda,fotolarıda videoyuda keyifle izledim okudum.elleriniz dert görmesin.hele aile boyu balıkçılık ve keyif muhteşem.allah ayırmasın.şansınız hep bol olsun.sağlıklar abicim.76Seerf

Sevgili Yalçın değerli yorumun ve iyi temennilerin için teşekkür ederiz.Sevgi ve esenlikle kal.
Bul
lionast yazdı:Tebrikler 10 numara değil 100 numara bir av olmuş elinize sağlık

Değerli kardeşim çok teşekkür ederim.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
Lakerda yazdı:Videoyu izleyemedim nedenini anlayamadım ama yine dört dörtlük bir av olmuş.Raporu zevkle okudum.Tebrikler..Alkis
Burç beye yeni yaşında sağlık,mutluluk ve başarılar dilerim..

Çok teşekkür ederiz.Selam,sevgi ve saygılar.
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Maşallah kuzu gibi mübarekler Smile süper balıklar ve muhteşem paylaşım için teşekkürler AlkisSeerfAlkis

Sevgili Serkan teşekkür ederim.Daha iyilerinin sana rastgelmesi dileklerimle selam ve sevgiler.
Bul
ALTAYLI yazdı:Burak kaptan bu güzel paylaşım için teşekkürlerAlkisAlkisAlkisÇok keyifli olmuş. Harika bir rapor. Sevdiklerinle sevdiğin şeyleri yapmak tam bir keyiftir. Sen de bunu yaşamışsınSeerf Bu arada kardeşinizin avlanma tarzı kullandığı sözler hep kendimi hatırlattı. Ben de genellikle kepçeye gerek yok diyorsam yoktur. Yani o iş için en az 3-5 kiloluk lazım. Tekrarını daha bereketli ve keyifli olarak bekliyoruz76

Sevgili kardeşim değerli yorumun ve nazik sözlerin için teşekkür ederim.Sevgi ve saygılar.
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Bravo Burak kaptan harika av olmuş Alkis Burç beyin doğum günü kısmetliymiş Alkis bereketli ve afiyet olsun 76

Sevgili Ahmet teşekkür ederim.Daha iyileri nasibin olsun.Selam ve sevgiler.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi