02-10-2011, 11:54
muhammercim insanın çocukları ile balığa gitmesi çok güzel bizim kiler evden uçtular şimdi özeniyoruz kısmet torunlara diyelim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
|
02-10-2011, 11:54
muhammercim insanın çocukları ile balığa gitmesi çok güzel bizim kiler evden uçtular şimdi özeniyoruz kısmet torunlara diyelim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
02-10-2011, 14:59
cilingoz yazdı:muhammercim insanın çocukları ile balığa gitmesi çok güzel bizim kiler evden uçtular şimdi özeniyoruz kısmet torunlara diyelim. İnş selim agabeyim gönlündeki güzellikleri yaşayabilmen dileklerimle rastgelsin. ![]()
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
02-10-2011, 20:50
abi nekadar güzelbi manzara kızına va sana allah uzun ömürversin bolbol balıga çıkın benimde üç yaşında kızım var bende onla balıga çıkarım inşallah rasgele
![]()
02-10-2011, 21:05
![]() ![]() ![]() Muhammer abi..tebrik ederim,dunyalar tatlisi kizin ile...cok guzel bir av olmus.. ![]() afiyetle ![]() daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
02-10-2011, 21:11
Valla,balıkcılık keyfini katlamışsın Muhammer
![]()
Bornova - izmir
02-10-2011, 22:19
acemi dalgıç yazdı:abi nekadar güzelbi manzara kızına va sana allah uzun ömürversin bolbol balıga çıkın benimde üç yaşında kızım var bende onla balıga çıkarım inşallah rasgeleİnş kardeşim gönlündeki avları yapman dileklerimle rastgelsin. ![]() Albatros-gr yazdı:Sağolasın farukcum teşekkür ederim senin avlarında bereketli olsun. ![]() orhanekmekci yazdı:Valla,balıkcılık keyfini katlamışsın Muhammer Teşekkürler orhan ağabey senin avlarında rastgelsin. ![]()
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
02-10-2011, 22:20
insanın kısıyla avlanması harika bir duygusdur herhalde. tatarın dediği gibi benim oğlum var 18 yaşında bir kere geçen sene balığa geldi geri nasıl döneceğini şaşırdı... tebrik ediyorum güzel kızımızı ve sizi
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
02-10-2011, 22:26
araphüso26 yazdı:insanın kısıyla avlanması harika bir duygusdur herhalde. tatarın dediği gibi benim oğlum var 18 yaşında bir kere geçen sene balığa geldi geri nasıl döneceğini şaşırdı... tebrik ediyorum güzel kızımızı ve siziSağol hüseyin ne bileyim benimkiler seviyorlar balık tutmayı o konuda şanslıyım galiba ben küçükten aşılıyorum büyüdüklerinde tutmaya başlayınca bırakamıyorlar rastgelsin. ![]()
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
02-10-2011, 22:31
muhammer41 yazdı:Sağol hüseyin ne bileyim benimkiler seviyorlar balık tutmayı o konuda şanslıyım galiba ben küçükten aşılıyorum büyüdüklerinde tutmaya başlayınca bırakamıyorlar rastgelsin. rahmetli babam balıkçıydı bende aklım erdiğinden buyana giderim.kardeşimin alakası yoktur.bende çok uğraştım amcasına çekmiş bizim oğlan ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
02-10-2011, 22:37
eh dolayısıyla çocularımızda bizim gibi balık merklısı oldumu hem hoşumuza gidiyor hem gurur duyuyoruz..eh büyüyünce tam balık sevdalısı olacaktır
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Geciken rapor ve anılarım | Cihan Deniz | 10 | 4,103 |
30-08-2013, 01:28 Son Yorum: Cihan Deniz |
|
2009 yılı nostalji toplu rapor | araphüso26 | 31 | 6,082 |
09-12-2009, 21:46 Son Yorum: LeVrEkCi |