Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gecikmiş rapor avdaşım ve kefaller
muhammercim insanın çocukları ile balığa gitmesi çok güzel bizim kiler evden uçtular şimdi özeniyoruz kısmet torunlara diyelim.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
cilingoz yazdı:muhammercim insanın çocukları ile balığa gitmesi çok güzel bizim kiler evden uçtular şimdi özeniyoruz kısmet torunlara diyelim.

İnş selim agabeyim gönlündeki güzellikleri yaşayabilmen dileklerimle rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
abi nekadar güzelbi manzara kızına va sana allah uzun ömürversin bolbol balıga çıkın benimde üç yaşında kızım var bende onla balıga çıkarım inşallah rasgeleAlkis
Bul
AlkisAlkisAlkis
Muhammer abi..tebrik ederim,dunyalar tatlisi kizin ile...cok guzel bir av olmus..Alkis
afiyetleSeerf
daha da bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Valla,balıkcılık keyfini katlamışsın MuhammerAlkiskeyifli avlarınızın devamına inşallah,bol şanslar,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
acemi dalgıç yazdı:abi nekadar güzelbi manzara kızına va sana allah uzun ömürversin bolbol balıga çıkın benimde üç yaşında kızım var bende onla balıga çıkarım inşallah rasgeleAlkis
İnş kardeşim gönlündeki avları yapman dileklerimle rastgelsin.Gulumse
Albatros-gr yazdı:AlkisAlkisAlkis
Muhammer abi..tebrik ederim,dunyalar tatlisi kizin ile...cok guzel bir av olmus..Alkis
afiyetleSeerf
daha da bollarina rastgele
Sağolasın farukcum teşekkür ederim senin avlarında bereketli olsun.Gulumse
orhanekmekci yazdı:Valla,balıkcılık keyfini katlamışsın MuhammerAlkiskeyifli avlarınızın devamına inşallah,bol şanslar,rastgele.

Teşekkürler orhan ağabey senin avlarında rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
insanın kısıyla avlanması harika bir duygusdur herhalde. tatarın dediği gibi benim oğlum var 18 yaşında bir kere geçen sene balığa geldi geri nasıl döneceğini şaşırdı... tebrik ediyorum güzel kızımızı ve siziAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:insanın kısıyla avlanması harika bir duygusdur herhalde. tatarın dediği gibi benim oğlum var 18 yaşında bir kere geçen sene balığa geldi geri nasıl döneceğini şaşırdı... tebrik ediyorum güzel kızımızı ve siziAlkisAlkis
Sağol hüseyin ne bileyim benimkiler seviyorlar balık tutmayı o konuda şanslıyım galiba ben küçükten aşılıyorum büyüdüklerinde tutmaya başlayınca bırakamıyorlar rastgelsin.Gulumse
Muhammer yılmaz
1958 Kocaeli
Bul
muhammer41 yazdı:Sağol hüseyin ne bileyim benimkiler seviyorlar balık tutmayı o konuda şanslıyım galiba ben küçükten aşılıyorum büyüdüklerinde tutmaya başlayınca bırakamıyorlar rastgelsin.Gulumse

rahmetli babam balıkçıydı bende aklım erdiğinden buyana giderim.kardeşimin alakası yoktur.bende çok uğraştım amcasına çekmiş bizim oğlanSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
eh dolayısıyla çocularımızda bizim gibi balık merklısı oldumu hem hoşumuza gidiyor hem gurur duyuyoruz..eh büyüyünce tam balık sevdalısı olacaktır Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Geciken rapor ve anılarım Cihan Deniz 10 4,103 30-08-2013, 01:28
Son Yorum: Cihan Deniz
  2009 yılı nostalji toplu rapor araphüso26 31 6,082 09-12-2009, 21:46
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi