Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
misafirimi takdimimdir...
HAŞİM77 yazdı:Misafirde harikaymış yalçın abi en güzelini yapıp doğaya bırakmışsın.Alkis

oradan gelmişti zaten.bizde yerine koyduk haşimcim.Siyirdim
Bul
Uzun_ahmet yazdı:en iyisini yapmışsın şekerim o kendi kendine nasıl olsa yiyecek bişeyler bulur..

o nasıl bir avatar şekerim.sen ne ara yaramazlık yaptın.Siyirdim
Bul
merttekol yazdı:bukalemuna bayılırım.türkiyede yasak satılması ama el altından satılıyor.benim bakan arkadaşlarım var.ve bir tiyo.bizim avda kullandığımız teke,mamun ve kırmızı kurtla bu hayvan çok rahat beslenebiliyor.besleyen varSiyirdim akdenizde çok daha irileri olabiliyor.hatta ilgilenen arkadaşlar tarantula dahi besleyen arkadaşlarımız var.merak sahibi olana yardımcı olabilirim.sürüngenlerde bir hastalık.

yok abi bizde öyle bir hastalık.tarantula marantula.bizim yiyeceğimiz şeyler lazım bize,bizi yiyecekler değil.NayirolamazSiyirdim
Bul
Acaip sevimli birşeymiş Yalçın abicim.
Doğayla iç içe olmak böyle birşeySmileAlkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kardeş misafirin hayırlı olsun muhabbetiniz daim olsun arkadaş nereliSiyirdimSiyirdim
balık avına giderken onuda yanına al şans getiriSiyirdim
Bul
Bu seferki değişik bir misafirmiş Yalçın. SmileSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
şekerimi 4 ayaklılar çok seviyor sağolsunlar bahçesinden bile eksik olmuyorlar tekrar doğaya salındığı için Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
şekerim senin bukelamunun olayım.
bana bir şey yedirme,ben gözlerine bakarakta beslenirim.Wink
hasretten yazıyom bunları,uzaklara gittin görüşemez olduk.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ahanda faşo ağa ziyarete gitmiş yalçın abimi...oda elindeki gibi renkten renge giriyor ya RoseSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:ahanda faşo ağa ziyarete gitmiş yalçın abimi...oda elindeki gibi renkten renge giriyor ya RoseSiyirdim

HappyHappyBobo
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sevgili kanmaz ailesini takdimimdir efendim. yycolak 55 5,502 30-07-2012, 09:59
Son Yorum: Uzun_ahmet
  yycolak.2.12 torunum efeyi takdimimdir. yycolak 69 6,744 18-12-2011, 10:00
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi