02-11-2011, 18:57
teşekkürler cahit abicim.gerçekten güzel görünüyorlar.

Hayalimizdeki Levrek kamışları
|
02-11-2011, 18:57
teşekkürler cahit abicim.gerçekten güzel görünüyorlar.
![]()
02-11-2011, 19:01
Cahit Acun yazdı:Sana şimdiden rast gelsin kardeşim.Bu defa çok hırslı gördüm seni.Avların bereketli olsun..Haberleşiriz.Kendine iyi bak.. Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim ![]()
02-11-2011, 20:50
nihatkr yazdı:Cahit abi güzel kamışlar. Pahalı kamışlar. Makinalarda "kaloma" denen bir sistem vardır.Kaloma;Oltaya takılan balığın oltaya gösterdiği direnç karşısında,misinayı kesmemesi için misinanın kopma noktasına gelmeden,makinanın misina salımıyla,kendisini zorlamadan ve misinayı da koparmadan devreye soktuğu bir sistemdir. Sana bu konuyu daha detaylı anlatmak isterdim ama bu pek mümkün değil.Sitemizi baştan sona gez ve kendini her konuda bilgilendir.
02-11-2011, 20:52
ALTAYLI yazdı:Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim Çok geçmiş olsun Ercan.Acil şifalar diliyorum.Kendine iyi bak.Bize çok lazımsın.
02-11-2011, 20:53
yycolak yazdı:teşekkürler cahit abicim.gerçekten güzel görünüyorlar. Teşekkürler sevgili Yalçın.Sağol.Sevgiler..
02-11-2011, 20:55
hus213 yazdı:Cahitçiğim gerçekten nefis aletler ama beni gıdıklar hatta öteye bile gider elimdekinlerin kıymetini bileyim bundan sonra. Teşekkürler ediyorum değerli ağabeyim.Kendine iyi bak...
02-11-2011, 20:56
bucalıfikret yazdı:cahit abi süper kamışlar paylaşımın için teşekkürler. Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sevgiler..
02-11-2011, 21:00
Cahit Acun yazdı:Çok geçmiş olsun Ercan.Acil şifalar diliyorum.Kendine iyi bak.Bize çok lazımsın.Sağolasın kaptanım sen de öyle ![]()
02-11-2011, 21:26
ALTAYLI yazdı:Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim çipura deyip benide hasta ettin şimdi.o taşa söyle seni hırpalamadan bir an önce çekip gitsin.. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|