Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalimizdeki Levrek kamışları
teşekkürler cahit abicim.gerçekten güzel görünüyorlar.Smile
Bul
Cahit Acun yazdı:Sana şimdiden rast gelsin kardeşim.Bu defa çok hırslı gördüm seni.Avların bereketli olsun..Haberleşiriz.Kendine iyi bak..

Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim76
Bul
nihatkr yazdı:Cahit abi güzel kamışlar. Pahalı kamışlar.

Ama ben bu atçek levrek işinden çok anlamayan birisi olarak şunu sormak istiyorum. bu incecik kamışın özelliği sanırım atar olayında. Çünkü 5-7 kg levreği kaldırıp çekecek bir güçte görünmüyor. Sahteyi attın, levreği yakaladın. EEE Siyirdim bu kamışa yükü bindirip nasıl çekeceksin. Ortadan kırıldı gitti 650-750 USD.

Cehaletimi hoşgör. Bilmediğimden soruyorum. (aslına bakarsan alacağımda yok, merakımda, bende 4 tane bu kamış türü kamış var. Almanyadan gelme açıp nedir, nasıldır diye bakmadım bile)

Biz alışmışız 3,90-4,20 kamışlara diğerleri pek bir dandik görünüyor yanlarında Hadiordan Siyirdim

Makinalarda "kaloma" denen bir sistem vardır.Kaloma;Oltaya takılan balığın oltaya gösterdiği direnç karşısında,misinayı kesmemesi için misinanın kopma noktasına gelmeden,makinanın misina salımıyla,kendisini zorlamadan ve misinayı da koparmadan devreye soktuğu bir sistemdir.
Sana bu konuyu daha detaylı anlatmak isterdim ama bu pek mümkün değil.Sitemizi baştan sona gez ve kendini her konuda bilgilendir.
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim76

Çok geçmiş olsun Ercan.Acil şifalar diliyorum.Kendine iyi bak.Bize çok lazımsın.
Bul
yycolak yazdı:teşekkürler cahit abicim.gerçekten güzel görünüyorlar.Smile

Teşekkürler sevgili Yalçın.Sağol.Sevgiler..
Bul
hus213 yazdı:Cahitçiğim gerçekten nefis aletler ama beni gıdıklar hatta öteye bile gider elimdekinlerin kıymetini bileyim bundan sonra.HappyHappy

Teşekkürler ediyorum değerli ağabeyim.Kendine iyi bak...
Bul
bucalıfikret yazdı:cahit abi süper kamışlar paylaşımın için teşekkürler.Alkis

Teşekkürler ediyorum.Sağol.Sevgiler..
Bul
Cahit Acun yazdı:Çok geçmiş olsun Ercan.Acil şifalar diliyorum.Kendine iyi bak.Bize çok lazımsın.
Sağolasın kaptanım sen de öyle76
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptan hırstan değil be abicim. Şu böbrekteki taş yüzünden yaklaşık 15 günde yakalanan balığa çıkma fırsatlarından tam 4 kez yararlanamadım. İnşallah en kısa sğrede denize ve o çok sevdiğim sırtı ve tam zamanı olan Çupura avına gidebilirim76

çipura deyip benide hasta ettin şimdi.o taşa söyle seni hırpalamadan bir an önce çekip gitsin..Siyirdim
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,668 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,852 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,507 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,495 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler Cahit Acun 55 20,067 13-08-2012, 11:50
Son Yorum: sedat3s77
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,066 01-02-2012, 17:42
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,102 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,616 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,569 14-09-2010, 09:00
  Lüfer,Levrek ve Sinaritte kullanacağınız yeni rapalalar Cahit Acun 12 4,050 27-05-2010, 21:56

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: