Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Baskın vaaaaar !!
Bir iş yapıldı densin diye yapılmaz ne oldu biz denetledik ve cezayı yazdıkHadiordan hani bunun arkası yokNayirolamaz Bizim buradada gece 03 sıralarında gelen kamyona yaz cezayı sabah 06 yeni gelen kamyonlardan yap satışıSnifsinfDenetimler sıklaştırılmalı ve cezalar dahada caydırıcı olmalı.Yalova Valiliğinden bütün balıkçı esnafına bildiriler geldi. Tüm balık boyları ve yasak avlanmada satılan balıklar içinAlkisMalesef bütün tezgahlarda kıyım yapılıyor.Hadiordan
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
bu aksam yıne pazara ugradım dayanamayıp maalesef yıne cınekop kaynıyor hemde 2 kılo 10 lıra balıkcıya dedım usta bu cınekop yasak degılmı yakalanması satması dedım yok ya cınekoptal bol ne var baksana kaynıyor dedı artık bırsey demedım desemde anlatamazsın zaten yazıklar olsun boyle duzene boyle denetlemeye yıne bır balık turu hemde en guzellerınden bırı yok olup gıdecek 3-5 yıla kadarHadiordan
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:bu aksam yıne pazara ugradım dayanamayıp maalesef yıne cınekop kaynıyor hemde 2 kılo 10 lıra balıkcıya dedım usta bu cınekop yasak degılmı yakalanması satması dedım yok ya cınekoptal bol ne var baksana kaynıyor dedı artık bırsey demedım desemde anlatamazsın zaten yazıklar olsun boyle duzene boyle denetlemeye yıne bır balık turu hemde en guzellerınden bırı yok olup gıdecek 3-5 yıla kadarHadiordan

fevzi 3_5 yıla kalsa iyi böyle giderse seneye resimlerine bakarız çinekop ve lüferin.HadiordanNayirolamaz
Bul
blue_zaire yazdı:bu aksam yıne pazara ugradım dayanamayıp maalesef yıne cınekop kaynıyor hemde 2 kılo 10 lıra balıkcıya dedım usta bu cınekop yasak degılmı yakalanması satması dedım yok ya cınekoptal bol ne var baksana kaynıyor dedı artık bırsey demedım desemde anlatamazsın zaten yazıklar olsun boyle duzene boyle denetlemeye yıne bır balık turu hemde en guzellerınden bırı yok olup gıdecek 3-5 yıla kadarHadiordan

biz yinede her fırsatta tedirgin etmeye devam edeceğiz fevzicim.belki işe yarar.Hi
Bul
eskişehirdede her yer çinekop 10 tl. keşke yaygınlaşsa bu denetimler.. en büyüğü tahmini 15-16 cm.. şikayet yeri 174 müydü hatırlayan varmı ?
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Yazsınlar abi yazsınlar ceza az onlara balığın neslini bitirdi ş...ler... ah bide trollere yazabilseler....
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
araphüso26 yazdı:eskişehirdede her yer çinekop 10 tl. keşke yaygınlaşsa bu denetimler.. en büyüğü tahmini 15-16 cm.. şikayet yeri [SIZE="6"]174 [/SIZE]müydü hatırlayan varmı ?

Evet abi [SIZE="6"]174[/SIZE]
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
izmirde adam körfeze ağ seriyor.voleliyor,balığı patlatıyor hergece.sevgili sahil güvenlik ve poliste seyrediyor.biralay erketecileri var adamların.sahil güvenlik yakalıyor ceza kesiyor adam yüzlerine karşı cezayı yırtıyor.yani türkiyede adam gibi bir sistem oluşmazsa hiçbirşey caydırıcı olmaz.adamı hapise atıp yatıracan 6 ay bak bakalım birdaha yapıyormu.öyle traştan cezalarla birşey olmaz..
Bul
Mertçiğim ben üç defa ölümden döndüm Koca tratayı üzerime sürdüler sahil güvenlik telefonlarını kapatıyor gittim bayraklıya durumu izah edicem nerdeyse beni suçlu duruma düşürmezlermi neden telefonlarınız kapalı dedim diye.Daha çok o yüzden teknemi sattım.Ama sen uğraşmıyacaksın ben uğraşmıyacağım o uğraşmıyacak sonra işte herifler aç abicim aç ALLAH gözlerini doyursun bir çinekop olayında seyretmedinizmi koca boğazı kapatmaya kaltılar.
Bul
BANDIRMA DADA DENETİMLERDEN KAÇMAK İÇİN KÖYLERE GETİRİLİLİYOR ÇİNEKOPLAR UCUZ BULUNCADA MİLLET KAPIŞ EDİYOR Not ben hamsi aldım
inadına
ERDEK TURAN KÖYDEN SELAMLAR
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi