Yorumları: 2,421
Konuları: 42
ilk gördüğümde şaşırdığım,gülümsediğim bir uygulama.yapıldığını öğrenmem ayrıca bir mutluluk verdi.umarım daha fazla yayılır ve bizde de gelenek haline gelir..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Yorumları: 1,618
Konuları: 37
Çok güzel bir uygulama, Ankara da böyle bir şey ne gördüm, ne duydum, böyle bir uygulama olsa parayı cebe atarlar, tabela hak getire, bunu yapacak esnafta biraz da allah korkusu olması lazım.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
Yorumları: 261
Konuları: 6
arkadaşlar buradaki olay ekmekten biraz farklı bence.ekmek zaruri bir durum ama kahve daha çok keyife giriyor.buda bir ihtiyaç.adamlar fakir bir kimsenin bu keyiften mahrum kalmaması için böyle şık bir uygulama geliştirmişler.buda sosyalleşmenin bir göstergesi.bizim halkımızda çok yardımseverdir.zordakilerin elinden tutar ama bu gibi keyfi bir durumun bizim ülkemizde henüz uygulanabileceğini düşünmüyorum.bu kültür bizde daha oturmadı..
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
merttekol yazdı:arkadaşlar buradaki olay ekmekten biraz farklı bence.ekmek zaruri bir durum ama kahve daha çok keyife giriyor.buda bir ihtiyaç.adamlar fakir bir kimsenin bu keyiften mahrum kalmaması için böyle şık bir uygulama geliştirmişler.buda sosyalleşmenin bir göstergesi.bizim halkımızda çok yardımseverdir.zordakilerin elinden tutar ama bu gibi keyfi bir durumun bizim ülkemizde henüz uygulanabileceğini düşünmüyorum.bu kültür bizde daha oturmadı..
Bu zaten yazıda belli Mert.Ben bu kahve olayının ülkemizde askıda ekmek olarak uygulanmasının güzel olacağını ve bazı illerde de yapıldığını belirttim.Sanırım burayı kaçırdın.Nitekim benim bilmediğim yerlerde de uygulanıyormuş.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
paylaşım için teşekkürler Ufuk hocam,inşallah bizdede askıda ekmek her ile yayılır.
Bornova - izmir
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
orhanekmekci yazdı:paylaşım için teşekkürler Ufuk hocam,inşallah bizdede askıda ekmek her ile yayılır.
Teşekkürler Orhan abi. İnşallah diyelim,birkaç ilde var ama yaygınlaşsa süper olur.Biraz zor gibi ama belli de olmaz.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Yorumları: 261
Konuları: 6
ufuk abi ben keyfi ihtiyaç ile zaruri ihtiyaçların farklılığının sosyalleşmeyle ilgili olduğunu belirttim.genelde konu ekmeğe geçmiş.ama konunun başlangıcı entellektüel bir statüyle alakalı.yardım bazlı değil olay jargon farklı,içerik farklı..
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
ne kadar güzel bir şeymiş.
çok ince bir düşünce.
bunu hiç duymamıştım.türkiyedede benzer şeylerin olmasını duymak dahada hoşuma gitti.
sağol hocam.