Abi çok ilginç yapılar var orda bu resimdeki değilde kasabanın diğer tarafındaki mert gölünde 5 sene önce kiloluk kikla yakalamışlardı ve bende göl içerisinde 3 adet küçük vatoz la karşılaşmıştım. Kefallerin boyu na gelirsek kaba tabirle bacağım kadar ama kokuyor ama denizde zıpkınla vurduklarımın içlerindeki siyah zar hep yeşil oluyor ve lezzetini levrek ile bile asla değişmem.
Bu arada sarı kulak cinsi kefaller dışarda göl içi ise rus kefalleriyle dolu.
MaVrUşGiL yazdı:Abi çok ilginç yapılar var orda bu resimdeki değilde kasabanın diğer tarafındaki mert gölünde 5 sene önce kiloluk kikla yakalamışlardı ve bende göl içerisinde 3 adet küçük vatoz la karşılaşmıştım. Kefallerin boyu na gelirsek kaba tabirle bacağım kadar ama kokuyor ama denizde zıpkınla vurduklarımın içlerindeki siyah zar hep yeşil oluyor ve lezzetini levrek ile bile asla değişmem.
MaVrUşGiL yazdı:Abi çok ilginç yapılar var orda bu resimdeki değilde kasabanın diğer tarafındaki mert gölünde 5 sene önce kiloluk kikla yakalamışlardı ve bende göl içerisinde 3 adet küçük vatoz la karşılaşmıştım. Kefallerin boyu na gelirsek kaba tabirle bacağım kadar ama kokuyor ama denizde zıpkınla vurduklarımın içlerindeki siyah zar hep yeşil oluyor ve lezzetini levrek ile bile asla değişmem.
Aynen öyle Serkan.Kefaller iri ama denizdekiler daha lezzetli ve temiz oluyor.Rus kefalleri,sarıkulak,man kafa denilen kefaller bunlar.Ben uzun zamandan beri kefalleri mangalda yapıyorum.Kendim bile şaşırdım mangalda bu kadar güzel oluşuna.
ufuktan26 yazdı:Aynen öyle Serkan.Kefaller iri ama denizdekiler daha lezzetli ve temiz oluyor.Rus kefalleri,sarıkulak,man kafa denilen kefaller bunlar.Ben uzun zamandan beri kefalleri mangalda yapıyorum.Kendim bile şaşırdım mangalda bu kadar güzel oluşuna.
Aynen hocam, bende denedim ve lüfer gibi yağ döktüğünü görünce şoklamıştım bu arada diğer gölünde resimlerini üste ekledim.