Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Evimin Su dünyası
cihan içine birtane isparoz koydunmu tamamdır.SiyirdimAlkis
Bul
çok güzel olmuş emeğine sağlık, çok zahmetli bi uğraş, bi çocuğun daha oldu diyebiliriz Smile
[SIZE="6"]KAÇAN BALIK BÜYÜK OLUR[/SIZE]...
Bul
Çok güzel saglıklı günlerde kullan .. AlkisAlkisAlkis

sana tavsiyem soldaki agzı yukarda olan saksı benzeri nesneyi ters çevir üst taraf kapalı olsun içi karanlık olsun .. o zaman yuva olarak benimsenir..

http://www.amatorbalikci.net/attachment....1321614381

her iki tarafıda açık ise o zaman toprak saksı alıp kenarından kırıp magara şeklini ver... ben çikletrde lerde öyle yapardım Smile
Bul
eger bir eş tutma vs başlarsa , yuvayı sahiplenen balık ile digerleri arasında kavga olabilir onu takip et o zaman ya diger balıkları uzaklaştır yada en baştan yuva - eşleşme-yavru vs işine girme ,, bazı türlerde dişi erkegini bile yuvaya yanaştırmaz.. Gulumse
Bul
cihan arkadaşım ,eline sağlık çok güzel bir akvaryum,çok güzel bir hobi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Çok güzel olmuş Cihan.Ellerine sağlık.Alkis Huzurlu sağlıklı günlerde kullanırsın inşallah.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
abiler yorumlarınız için teşekkürler fakat malesef balıklar bir hastalık sonucu öldü soğudum akvaryumdan
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
Harika bi akvaryum,insan şu balıklara bakarken bile huzur buluyor.
Bul
Güzel bir hobi gayet güzel ellerine saglıkAlkis
Bul
çok güzel olmuş eline sağlık
[SIZE="4"][COLOR="Blue"]sefer koç
Balıkta gönlü olanın diyarı derya olurmuş. [/COLOR][/SIZE]
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi