Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
nihatkr yazdı:Abi valla ziyarette foto çekmedik. Sohbet iyiydi. Koyuydu. Hiç resim aklımıza gelmedi. Ama bundan sonra çok olur o ziyaretler karşı taraf kabul ederse
ayağımız açıldı nasılsa.
ne demek adaş kapım her zaman açık herzaman beklerim hatta gelmezsen kızarım.birdahakine öğlen gel meçhur karadeniz pidesi yiyelim

bu rada avından zaten haberim vardı balıklara canlı şahidim.seni gönülden tebrik ediyorum harikasın
Yorumları: 2,864
Konuları: 93
LeVrEkCi yazdı:ne demek adaş kapım her zaman açık herzaman beklerim hatta gelmezsen kızarım.birdahakine öğlen gel meçhur karadeniz pidesi yiyelim 
bu rada avından zaten haberim vardı balıklara canlı şahidim.seni gönülden tebrik ediyorum harikasın 
Adas valla borek pide degil ama sicak guzel keyifli sohbet icin gelecem. Sagolasin
xfisher yazdı:Çok güzel av olmuş, biz istavritle uğraşırken sen balığın hasını almışsın tebrikler afiyet olsun 
Ben sizi davet etmistim

keske gelseydiniz
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
araphüso26 yazdı:nihat bir şey sormak istiyorum sarıkanat lüfer kofana her neyse gözüne kestirdiği balıklara hep kuyruktanmı saldırır merak ettim
Abi genel mantık ; alt kanca Levrek arka kanca lüfer familyası ve zargana için

uzun oltaya 25-30 cm zarganayı bağlıyorsun kuyruğun 1-2 cm önüne kancayı batırıyor ve lüferi bu kancayla alıyorsun.
Bende ilk garipsemiştim ama lüferin mantığı kuyruktan vurup dengeyi bozma sonrada afiyetle indirme.
Mantarlı yemli oltalarımda ilk vuruşta balığı alamadıysam üstüne 10-20 sn bekler sonra çekerimki bu sebepten bir çoğunda o süre içinde ikinci vuruşuda almışımdır
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
harikasın nikocum,her şeyde;balıkçılığın,duyarlılığın,mücadelen heleki enson mundar etmeden balık hakkını vermen....

hepsi birbirinden güzel.ellerin dert görmesin kardeşim.afiyetle.
Yorumları: 609
Konuları: 40
ühühühühü
Şaka bir yana süper aksiyon almışsın.
Haftaya cumartesi yanınızdayım kaçarı yok
yycolak yazdı:harikasın nikocum,her şeyde;balıkçılığın,duyarlılığın,mücadelen heleki enson mundar etmeden balık hakkını vermen....
hepsi birbirinden güzel.ellerin dert görmesin kardeşim.afiyetle.
Yalcin abi tesekkur ederim.
maxtar yazdı:ühühühühü 
Şaka bir yana süper aksiyon almışsın.
Haftaya cumartesi yanınızdayım kaçarı yok 
Metin bu cumartesi baliga gidemeyebilirim. Baldiz evleniyor. Oraya takilmam gerekecek.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Çok güzel bir av olmuş. Tebrikler.
Saldıklarrınızı sırtıkara olarak alırsınız inşallah.
Rastgele...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...