Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbuldan gece manzaraları 04-12-2011
Güzel paylaşım için teşekkürler Nihatcım.Ne güzel balıklar öyle maşallah.Tam da köprüde balık zamanı deseneAlkisSeerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Niko gerçekten harika fotolar olmuş paylaşımın için teşekkürler. Eski Eminönü iskelesi (Kadıköy) Bizim İzmirde Pasaport iskelesine benziyor. Çekip bende görüntülemeye çalışacağım.Çünkü beceremiyorum kaç defa denedim bir yanlışlık yapıyorum ama bir türlü bulamadım Berkan sağ olsun göndermişti hatta şu anda masa üstünde tutuyorum ona bakarak yapmaya çalışıyorum olmuyor ama mutlaka olacak, olacak başka çaresi yok bu işin ve Ahmet beyde vermiş sitede şu anda mevcut.Fotoları çekeyim Nihat'la telefon konuşması ile yinede halledeceğim.AlkisAlkisSeerfSeerf
Bul
Bu güzel paylaşıma teşekkürler niko gece halini 20 sene önce gördüm yarın kısmet olursa eminönündeyim.Alkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
Niko çok keyifli bir paylaşıma imza atmışsın. Her karesi bir başka güzelAlkisAlkisTeşekkürler
Bul
nihatkr yazdı:Ömer uyan, ömer uyan, ömer uyan Siyirdim

Yenge geliyor. O günler eskidendi. Sezen aksunun dediği gibi eskidendi çok eskiden şarkılar bukadar acıtmazken. Snifsinf

off off ,bunlarda burada konuşulmazki yaw, olacak çilingir sofrası ondan sonra eğitime devam SmileSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:niko eline sağlık harika resimler çekmişsin hanımla istanbula gidip görmek istiyoruz allah nasip ederse .Affet

Fikret abi, gezmeye geleceksen bundan guzel sehir bulamazsin. Ama yasamak icin zor bir sehir. Gelince mutlaka haberimiz olsun abicim beraber bir yemek yiyelim
Bul
ANTALYALI07 yazdı:resimler süper eline sağlık nihat abi.yanlız balık tutmak isteyene balık varmış abi.son manzara şahane.paylaşım için teşekkürler.

Aytekin istanbulda balik tutmak isteyince arayip bulursun. Ama denizinde ama goletinde. Ama cevre illerde. Zira en uzak yer balikesir oda uc saat. Onun icin sadece istemek ve biraz gayret. Ben yanima adam bulsam oooo tum marmara bana samanlik seyran olur Smile
Bul
ufuktan26 yazdı:Güzel paylaşım için teşekkürler Nihatcım.Ne güzel balıklar öyle maşallah.Tam da köprüde balık zamanı deseneAlkisSeerf

Abicim ben koprude balik tutmayi pek sevmem. Zamanin birinde iki arkadas kopruye gittik. Sagdaki izmarit istavrit kovayi doldurdu, soldaki doldurdu. Biz tek istavrit alamadik Happy sanirim kopru beni sevmiyor Hehe ama adamlarin dedigi uc gundur ilkkez yapmis balik. Korkuyorum parmagimi denize sokmaya cinekoplar benimi takip ediyor neSiyirdim
Bul
hus213 yazdı:Niko gerçekten harika fotolar olmuş paylaşımın için teşekkürler. Eski Eminönü iskelesi (Kadıköy) Bizim İzmirde Pasaport iskelesine benziyor. Çekip bende görüntülemeye çalışacağım.Çünkü beceremiyorum kaç defa denedim bir yanlışlık yapıyorum ama bir türlü bulamadım Berkan sağ olsun göndermişti hatta şu anda masa üstünde tutuyorum ona bakarak yapmaya çalışıyorum olmuyor ama mutlaka olacak, olacak başka çaresi yok bu işin ve Ahmet beyde vermiş sitede şu anda mevcut.Fotoları çekeyim Nihat'la telefon konuşması ile yinede halledeceğim.AlkisAlkisSeerfSeerf

Huseyin abi ben izmire bir defa geldim. Ama cok gezemedim ve pek cekicide gelmedi isin asli ama okadar cok izmirli arkadasim varki insallah biriyle gelip tadini cikartacagim. Bide balik avina cikacagim turla.
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bu güzel paylaşıma teşekkürler niko gece halini 20 sene önce gördüm yarın kısmet olursa eminönündeyim.Alkis

Abi bende her uc haftada bir yalovaya geliyorum Smile termali seviyorum o meshur sultan banyolarina gidiyorum.

Sen istanbula hafta sonu gelseydin agirlardik. Ama tuzla tarafina yolun duserse lutfen haberdar et.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 yılında yaptıgımız doğa yürüyüşü YaKaMoZ 15 2,851 20-04-2012, 09:39
Son Yorum: orhanekmekci
  Kars'tan Doğa Manzaraları sevimli34 26 5,530 04-06-2011, 13:26
Son Yorum: sevimli34
  istanbuldan kareler. bahriyeli 39 8,057 01-03-2009, 00:07
Son Yorum: robinson987
  Yeşiltepe manzaraları; murki 8 2,255 15-04-2008, 12:31
Son Yorum: murki
  güzel istanbuldan görüntüler bucalıfikret 12 3,177 12-12-2007, 16:22