Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.hazirolta.com
teşekkürler , bir bakalım neler varmış
Bul
Tüm balık dostu kardeşlerime hayırlı olsun diyor, herkese selam ve sevgilerimi iletiyorum.
Rahatsızlığım nedeniyle uzun bir süre ayrı kaldım sizlerden. ama artık burada olacağım sanırım.
Bul
hayırlı olsun .Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Hayırlı olsun Alkis
Ucuz olacak bir de taksit yapacak Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:Hayırlı olsun Alkis
Ucuz olacak bir de taksit yapacak Siyirdim

bence en önemlisi doğru ürünü alabilmek ufuk hocam..yani ben burç beyi aradığımda bana doğru rapalayı doğru misinayı verdimi fiat ve taksit 2. planda kalır..Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:bence en önemlisi doğru ürünü alabilmek ufuk hocam..yani ben burç beyi aradığımda bana doğru rapalayı doğru misinayı verdimi fiat ve taksit 2. planda kalır..Gulumse

Orası öyle tabi de Nihatcım aynı ürünü diğer yerlerden daha uygun almak da önemli bu zamanda.Alacağımız ürünü biliyorsak tabi.Sonuçta balık malzemesi satan bir dükkana girdikmi boş çıkamıyoruz zaten.Bu bir hastalık hepimizde.Satıcının da işten anlıyor olması elbette tercih için önemli bir sebep.Benim dışardan malzeme alırken satıcının önerilerini de dikkate aldığım çoktur ve bu konuda tecrübe ettiğim kişilerden alırım.Özellikle deniz için.Gulumse
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Hayırlı olsun.
Bul
Hayirli olsun....
Bize Her Yer Trabzon....
Bul
Sayin hocam,yeni baslayacak bir kisiye bu siteden tavsiye edeceginiz urun hangisi olurdu.fikirlerinizi ogrenmek isterim.saygilarimla..
Bize Her Yer Trabzon....
Bul
Hayirli olsun.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  hazırolta dan aldığım balık bulucu LeVrEkCi 35 6,685 06-02-2013, 12:03
Son Yorum: LeVrEkCi
  Hazırolta.com'un müşteri memnuniyetine verdiği önem xfisher 8 2,605 16-04-2012, 20:08
Son Yorum: taylanovi
  hazırolta dan hediyeler. LeVrEkCi 17 4,249 25-03-2012, 23:16
Son Yorum: acemi dalgıç
  Burç KARADENİZ ve hazirolta mapaydin 17 6,098 23-01-2012, 16:45
Son Yorum: ufuktan26

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi